Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy meleg munkatársam folyamat...

Egy meleg munkatársam folyamatosan zaklat és már kezd nagyon kellemetlen lenni. Hogyan szereljem le?

Figyelt kérdés

A gyengébbek kedvéért muszáj azzal kezdenem, hogy alapjáraton nincs bajom a melegséggel.

Viszont a gyerek már szinte úgy veszem észre, hogy sportot űz abból, hogy nyilvánosan megszégyenít. Munkahelyen (sajnos egy helyen dolgozunk) hangosan nevetve előre köszön, főként nőkkel haverkodik, akik ilyenkor vele nevetnek, ami teljesen életidegen és nagyon cikivé teszi az egészet. Férfi kollégáim már csesztetnek azzal, hogy valamit nem vallok be magamnak stb. Ez napi szinten zajlik. Már rosszul elszok emiatt, gondolkodtam munkahely váltáson, de család miatt ez sok problémát okozna. Amúgy az egész úgy kezdődött, hogy nála rendeztünk egy céges bulit, ahol sokat beszélgettem vele szakmai dolgokról és szerintem ezt a hülyegyerek valami nyitásnak vette, pedig tudja jól, hogy van családom. Aztán elkezdett írogatni chaten, majd jött a beismerés, ahol tényleg finoman közöltem vele, hogy bocs, nem. Ezek után kezdődött a bosszúhadjárat vagy nem tudom minek hívjam ezt.

Mit lehet ezzel kezdeni? HR-nek nem nagyon jelezném, mert sajnos eléggé megy nálunk az LMBT-téma meg Pride napok téma, úgyhogy még engem vádolnának meg homofóbiával vagy nem tudom. Volt már valaki ilyen helyzetben?

2022. okt. 30. 13:28
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
6: erről van szó, én is ettől félek. A HR-es vezetőről tudom, hogy minden évben kinn a pride-on, szóval vagy elbagattellizálná, vagy én lennék a szemében a homofób.
2022. okt. 30. 14:28
 12/27 anonim ***** válasza:
18%
A mi hazánk mozgalom segítségét kérd. Hátha Torockai vagy Novák elkísér munkába és ott elbeszélgetnek vele, esetleg megfenyítik őt a betyársereggel.
2022. okt. 30. 15:22
 13/27 anonim ***** válasza:
45%
Váts munkahelyet, más lehetőséged nincs. Egy cég se fogja bevállalni, hogy kirúgjon vagy börtönbe küldjön egy meleg embert, mert a sajtó úgy vetődne rá mint kiéhezett hiéna az antilopra. De ha ez megnyugtat, a zaklatást konkrétan sehol nem veszik komolyan. Nő vagy és férfi zaklat? Jaj, biztos nem egyértelmű jeleket küldesz felé, és szegény nem tudja, most mi van. Nő vagy és nő zaklat? Jahj hát tudod milyenek a barátnők, biztos nem tudja hogy ez téged zavar. Férfi vagy, és nő zaklat? Milyen puhány vagy már, a férfiakat nem zaklatni, állj a sarkadra. Férfi vagy és férfi zaklat? Mocskod homofób, biztos csak barátkozni akar te meg mindenbe a rosszat látod. Egyszerűen nem tudsz nyerni.
2022. okt. 30. 15:33
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
*a férfiakat nem lehet zaklatni
2022. okt. 30. 15:34
 15/27 A kérdező kommentje:
A poén az, hogy a tag nyíltan vállalja, hogy meleg, belegondolva amolyan díszmeleg szerepben van :). Amúgy nincs kétségem affelől, hogy azzal magyarázná a dolgot, hogy én csak megvádolom őt, miközben ő csak "barátkozni" akart. Én lennék a rosszfej kolléga, amiért többet látok bele :D. Kész vicc, hogy ma, amikor attól hangos a média, hogy mennyire el van minden meleg nyomva, itt nekem kell óvatoskodni, hogy ezzel a szeméttel szemben mit lépek.
2022. okt. 30. 17:46
 16/27 A kérdező kommentje:
16; egyszer azt írta nekem, hogy "mindent ki kell egyszer próbálni" :SSS
2022. okt. 30. 18:39
 17/27 anonim ***** válasza:
53%
Lol 😀 Kirohognem, hogy szakadj le rolam ratyikam. Ha szepen nem erti akkor utanna kemenyebben. Ha azt se akkor kihivnam a "hora"
2022. okt. 31. 14:24
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg alap h tiltanam, torolnem mindenhonnan.
2022. okt. 31. 14:25
 19/27 anonim ***** válasza:

Ne mondd a HR-nek mert te jönnèl ki belőle rosszul.

Legjobb módszer: töröld tiltsd le mindenhonnan, de a koràbbi beszélgetéseket hagyd meg bizonyítéknak.

Ne foglalkozz vele nèzd levegőnek ha kérdez valamit válaszolj neki nyugodtan a munkahelyen. Olyan semlegesen mintha . Hidd el ha látja h nem kapod fel a vizet és nyugodt vagy akkor nagyon fogja marni az ideg és egy idő után nem fog tudni mit csinálni és keres mást..

Ha azt látja h ideges vagy stb akkor még jobban fog kötekedni bosszúból.

2022. nov. 1. 20:47
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
Ha kérdezi esetleg valaki h mit csinàltàl hétvègèn stb és ő is ott van mondd azt hogy családdal voltàl kikapcsolódtatok jól èreztètek magatokat. De ne nèzz rà közben. Ez jobban fog neki fàjni.. Csak így tudsz neki visszavàgni hisz neki nem lesz sose rendes családja màrmint úgy értem h gyerek stb.. Viselkedj természetesen. Egy idő utàn megunja majd. De ne te szívj emiatt ezért fontos h ne mondj semmilyen homofób dolgot mert akkor a végén még téged fognak piszkàlni főleg ha tanu is lenne rá
2022. nov. 1. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!