Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért vannak sokan kiakadva...

Miért vannak sokan kiakadva Parraghra mert kimondta az igazságot? „Az ország versenyképességének alapja az OLCSÓ munkaerő így elemi érdek a bérek ALACSONYAN tartása“ (Parragh) ez ÍGY VAN!!!

Figyelt kérdés

Az itthon gyártató HATALMAS cégek (Audi Suzuki Merci Bosch Teva stb) egyetlen okból vannak itt: mert OLCSÓ A munkaerő. Ha sűrűn emelgetjük a béreket, ez fog gondolkodni az Audi is (... na ugye) hogy India pl. nem olcsóbb lenne??

Elemi érdek ezen cégek ittléte és egyetlen dologgal lehet őket itt tartani: OLCSÓ bérekkel!

2022. okt. 29. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, lehet menni szemetet szedni, úgyis a legtöbb város úszik a szeméttől. Sokkal többre mennének ezzel, mint a robot droitmunkával. Ennek a munkának a létszámát kéne mindenhol kibővíteni és máris lenne munkájuk, plusz én az oktatásra is sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnék.

Külön iskolát kéne nyitni az ilyen értelmileg visszamaradottaknak, hogy legyen lehetőségük rendes szakmáig eljutni.

2022. okt. 29. 18:46
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Ne vinnyogjunk már megint: ezt akarta a nép áprilisban, akkor együk is meg.
2022. okt. 29. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondtam, a feketemunka / feketegazdaság diktálja a piacot.
2022. okt. 31. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!