Keresem magamat,de alig tetszik valamelyik munkahely,ti mit csinálnátok?
23 éves vagyok,és eddig mèg nem tudtam megtalálni a helyemet a munka világában,valahol a fizetéssel volt a baj,máshol meg túl sok stressz volt rajtam,illetve a környezettel is sok bajom volt.
Eddig csak gyári munkáim voltak,mèg nem igen próbáltam meg más területen magam.
Szerintetek mennyire baj,ha az ember keresi mèg a helyèt?
Nektek sikerült egyből a legjobb munkahelyet találni,vagy ti nektek is sok időbe telt?
Normális,kultúrált válaszokat előre is köszi!
Három dolgot érdemes figyelembe venni, ha az ember munkát vállal:
1. El tudja-e végezni azt a feladatot
2. El akarja-e végezni
3. Megéri-e elvégezni
Ha bármelyikre "nem" a válasz, el kell gondolkodni a munkahely- vagy akár a szakmaváltáson. Én 30 évesen nyergeltem át egy teljesen más területre, de ismerek olyat aki 50 fölött, szóval sosincs túl késő.
23 évesen én sem tudtam, hogy mit szeretnék, sőt ennyi idős koromban váltottam egyetemet. 30 elmúltam és most érzem azt, hogy a helyemen vagyok munka szempontjából. Érdekel,amit csinálok, látom a jövőbeli lehetőségeket.
Suli mellett sokféle diákmunkát elvállaltam,fizikait és szellemit egyaránt, hogy tágítsam a látóköröm, emberekkel és közegekkel ismerkedjek. Semmi gond nincs azzal,ha úgy érzed,nem találtad még meg az álom munkát. Fog az jönni,de azért neked is aktívan tenni kell. Fektess magadba, tanulj nyelvet, önkénteskedj,ha van olyan,ami tetszik. Szélesítsd a látóköröd és a legfontosabb, hogy az egészségedre vigyázz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!