Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit kéne dolgoznom a továbbiak...

Mit kéne dolgoznom a továbbiakban?

Figyelt kérdés

Érettségim van, illetve elvégeztem egy 1 éves OKJ-s marketing-és reklámügyintéző képzést. Abszolút nem érdekelt, de fogalmam sem volt mit akarok, a sulimban pedig ez a képzés indult.

Későn kezdtem rendesen dolgozni, sokáig alkalmi munkáim voltak, egyáltalán nem találtam a helyem.

Jelenleg postás vagyok, fopenztaros 4 éve, de azért ne azt a nem hozzáértő, besavanyodott, bunkó kollégát képzeljétek el. Értek a dolgomhoz és jófej is vagyok, minden önteltség nélkül . Voltam közben a posta által pénzügyi képzéseken és lottó tanfolyamot végeztem el.

Angolul jól tudok, de nem beszélem magabiztosan mások előtt. A számítógépes ismeretekkel vannak problémáim, inkább a 10 évvel ezelőtti verziókat ismerem mindenből, pl az excelre egyáltalán nem emlékszem , az pedig mindenhová kell. De úgy tervezem itthon megtanulom.

Ami munka szempontjából a legjobb tulajdonságom, hogy baromi gyorsan tanulok, illetve szorgalmas vagyok és szeretek dolgozni. A postán sem volt olyan, hogy csak ültem a fenekemen, ha nem volt ügyfél, mindig kerestem magamnak valami munkát, szeretem magam hasznosnak érezni.

Jelen pillanatban GYED-en vagyok, és konkrétan arra a postára nem fogok tudni visszmenni, ahonnan eljöttem, így vagy egy másikra kell mennem lehetőleg közelebb a kicsi miatt a lakohelyhez, amire nem sok esély van. Vagy szívesebben csinálnék egy nagy postan valami hattermunkat. Egy volt kolléganőm pl gazdasagis lett.

Ezenkívül valami adminisztrációs munkakörben tudnám magam elképzelni. De kíváncsi vagyok esetleg ennyi alapján Ti mit tudnátok nekem elképzelni. Köszönöm ha válaszolsz

2022. okt. 27. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Jelentkezz mindenhova. Ahova felvesznek.
2022. okt. 27. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon jó olvasni, h tanulni szeretnél :) sztem ne ragadj le az excelnél, hanem menj át az IT ba. Ott lehet homeoffice munkahelyed is így több időd marad a babóra.

Ez a képzés pont a kisgyermekes anyáknak van, akik szeretnének majd visszatérni a munkaerő piacra:

[link]

Sok sikert kívánok!

2022. okt. 28. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!