18 éves srác ként szeretnék IT munkakörben itthonról dolgozni. Kinek van tapasztalata benne? Továbbiak lent!
Általában ez nem úgy működik, hogy az első munkahelyeden van rá lehetőség. Szabadúszóként abszolút nem, az olyan helyek, ahol erre lehetőséged lenne, pedig nem azok, ahol gyakorlati szakmai tudás nélkül kíváncsiak rád. Külföldi multik, nagyobb magyar cégek esetében van erre lehetőség, de ahhoz be is kell kerülni. Ahhoz meg nem pár éves tudás kell hanem vagy normális tapasztalat vagy normális referenciák.
Amúgy amit az első javasolt, az nem rossz. Ha elrugaszkodott vagy, úgyis ki fognak röhögni ott
26/f programozó
Sajnos nagyon alap. Css és html nem is programozási nyelv (nyílván egy nem szakma belinek ezt nehéz elmagyarázni, de akit érdekel annak leírhatom miért nem), B2 nyelvvizsga és az angol szövegértés alap. Persze szép dolog hogy megvan, mindent apránként ér el az ember, még fiatal is vagy, de a piacon ez alap.Viszont ms programok hasznos skill, főleg az excell! Photoshop is hasznos, de az főleg magáncélokra. Én annó excell tudással dolgoztam több évet, suli közben otthonról, nyáron irodában. Otthoni munkát ismeretség révén szereztem, viszont nyári munkát magamtól találtam (persze az otthoni munkás excell tapasztalat sokat segített). Az excell hasznos és keresett skill pláne ha tudsz makrókat is írni és nem is annyira nehéz egy átlagnál magasabb szintet elérni ha programozói szemléleted meg van.
Én azt tanácsolom próbálj jelentkezni mindenre is ami excell, aztán vagy lesz valami vagy nem.
Webfejlesztés is jó ötlet, de felejtsd el a kódolást. Wordpress-et sajátísd el, nem annyira nehéz és elképesztő oldalakat tudsz vele csinálni. Viszont érdeklődőket nem tudom hogy tudnál találni. Én egy helyi, akkor indult pizzázó/hamburgerező helynek csináltam 5 éve 45k forintért. Persze ez úgy nézett ki, hogy ilyen kis cégeknek csináltam weboldalt, majd elküldtem nekik és írtam, ha érdekli őket vegyék fel velem a kapcsolatot. Több mint 10 weboldalt csináltam, egy írt vissza. És ez két hónap leforgása volt. Nyílván jól jön bármikor 45k, de azért ez nem egy biztos megélhetés.
Remélem tudtam segíteni valami, ha van kérdésed írj bátran! Ha most nem is, de egyetem alatt és után is fogsz találni munkát, kitartónak, okosnak és szimpatikusnak tűnsz az írásod alapján, sok sikert az élethez:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!