Szerintetek nem cink körbevezetni a barátom az új munkahelyemen?(közalkalmazotti)
Van portás, eneleten vagyunk, irodák ill szobák sorban egymás után a folyosón végig.
Minden kollega nő de van egy két férfi", pl osztályvezető, vagy infos.
Barátom féltékeny típus, hiába mondtam hogy nem minősülnek férfinak se akik férfiak, egyik idős, másik kövér, amolyan csendesrendes típus. Nem kell tartania, ettől függetlenül is feszült, így azt mondtam hirtelenjében hogy be is mutatok mindenkit ha kell.(de ezt nem mondtam komolyan, csak, hogy ne higyje már hogy takargatnivalóm lenne), de ő meg valóban nyitott arra, hogy körbevezetem.
Nem lenne nekem égő az, hogy felhozom a párom és megemlíteni mindenkinek, hogy csak bemutatom?
Biztos megengednék szerintem, de csodálkozó szemekkel.
Ja, hogy te beviheted a pajtidat a melóhelyre?
Am mértéktelenül gàz.
2# korábbi munkahelyemen pl el is várták azt ha vki értem jön vagy hozzám akkor ismerje a vezető.
Előző helyemen köteles voltam azt bemutatni aki hozzám mászkál.
Nem mászkál hozzam munkaidőben. Körbevezetésről van csak szó.
Vagy hogyan állítsam le? Mert ha már meg azt mondom mégsem mutatom be, akkor el kezd kombinálni
Te, amikor màr azt mondod, h a főnökeid is kérik ezt, akkor az most igaz, vagy mif@sz??
Szóval a pasid egy paranoid, féltékeny fricc. Az ilyenekre az elhagyàs a gyógyír, mielőtt egy elnyomó kapcsolatban talàlod magad....vagy màr benne is vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!