Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért támadnak azért mert...

Miért támadnak azért mert beoltattam magam covid ellen?

Figyelt kérdés
Már 4 oltásom van, de folyamatosan támadnak, kérdőre vonnak a munkahelyemen egyes oltatlanok, hogy minek oltattam be magam. Amikor már többször elmondtam, van okom rá, tudják ők is, hogy rákos daganattal műtöttek, hatalmas nyaki vágásom van, van félnivalóm, és beoltattam magam. Ha megvéd a kórházba kerüléstől, akkor már megérte. Valahogy döntöttem, senki nem tudja mi a jobb, de ha baj lenne, tudom hogy megtettem amit lehetett.. De miért kell magyaráznom ezt folyton a munkatársamnak? Amikor 2 ember kivételével mindenki oltott, miért tőlem kérdezi, hogy mivel most van covidos nálunk, azt kérdezi: "most nem remegsz?" Nekem ez nagyon felháborító beszólás volt, kikértem magamnak.

2022. okt. 18. 22:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
62%

A "tudományos szaklapokkal" egy a baj: nem függetlenek. Azt írják, amit a hatalom parancsol nekik. A tudomány mindig alá volt rendelve az aktuális diktatúrának, most sincs ez másképp.

Mellesleg amit a kamujárvány kezdetén írtak a tudományos szaklapjaid, abból szinte semmi nem bizonyult igaznak.

2022. okt. 19. 13:51
 32/40 anonim ***** válasza:
3%
Kedves 26-os! Látom, neked még az sem tűnik fel, hogy nem egy emberrel írogatsz. Sebaj. Tudod, megint az van, mint mindig ilyen esetben. A témához hozzá sem tudsz szólni, csak köpködsz másokra, meg véded azt/azokat, akit/akiket nagyon nem kéne. Aki szentül meg van győződve róla, hogy a túlnépesedés szónokai egy náthával egyenlő halálozási rátájú vírustól akarta megvédeni az emberiséget, az valljuk be, iszonyatosan naiv. A helyzet az, hogy míly meglepő, az oltások nem a mesterséges covidra vannak. De ha figyelmesen hallgattad volna Gates, Schwab, vagy akár Harari szavait, akkor egyértelmű lenne számodra is. Gates tettei és szavai többek voltak, mint árulkodóak, de a naiv emberek mai napig kimosdatják, mintha ő egy tökjófej emberke lenne. Vagy ott van Fauci. A negatív hírneve elég elterjedt, okkal, hiszen iggen durva dolgokat tett már, de neeem, hiába övé a vuhani labor, hiába van millió bizonyíték ellene, akkoris jó ember, igaz?! Vagy ott van Orbán, Putyin, Angela Merkel, Trudeau, Macron, Gates, Zuckerberg... Ők Schwab YGL diákjai. Jó emberek? Kicsit sem. Schwabnak meg van ám egy teljes, világátalakító terve, ami már a médiában sem tabu téma, sem az Európai parlamentben, Orbán is beszélt róla, de még kongresszusok is voltak a témában. Biztos én értek félre mindent is, véletlenül sem az van, hogy milliószor jobban beleástam magam a történetbe, mint te, aki a létező dolgokra is rámondja, hogy konteó. Olyan eszement kézzel fogható, teljesen logikus és millió bizonyítékkal alátámasztott dolgokkal vagytok képesek szembemenni, hogy az valami hihetetlen..
2022. okt. 19. 14:06
 33/40 anonim ***** válasza:
81%
Még mindig ellenséges a két tábor. Jól működik az " oszd meg és uralkodj" elv. Kevés az olyan gerinces ember, aki azt ki meri mondani, hogy tévedtem, rosszul döntöttem. Harcol a végsőkig az igazáért. Ez itt a gyakorin jól érzékelhető. PAX!
2022. okt. 19. 22:51
 34/40 anonim ***** válasza:
63%
Az oltatlanokat miért fenyegették itt ausztriában több milliós pénzbüntetéssel meg elzárással? Az oltatlanokat miért zárták ki szinte mindennhonnan?
2022. okt. 20. 07:31
 35/40 anonim ***** válasza:
12%

Klaus Schwab víziója tudtommal a poszt-korona világra épít. Talán ha nem jelent volna meg ez a vírus, akkor más víziót alakít ki.

Bill Gateset belerángatni nem korrekt dolog. CEO-ként csinált rossz dolgokat, és az alapítványozást is lehet pénzmosásra használni, de rengeteget költ az emberiség jólétére, és elég kiforgatott konteókat írnak róla.

2022. okt. 20. 21:48
 36/40 anonim ***** válasza:
24%
32-es neked van valami magyar kapcsolatod Bill bácsival, hogy így megvéded? Még a Covid fel sem ütötte a fejét, mikor ó már szimulációs gyakorlatot tartott a USA-ban, talán olvastatok róla. Az ő oltásbisnisze miatt több millió ember halt meg, illetve lett nyomorék Afrikában. Ezek az "ótások":Ebola, H1N1, AIDS,Himlő, Covid variánsok. Amiben pénz van, abban benne van, nem számít az emberek egészsége, élete, hiszen a cél: az emeriség létszámának csökkentése a Földön. Ebből jócskán kiveszi a részét!
2022. okt. 21. 09:42
 37/40 anonim ***** válasza:
63%

Nem baj, ha beoltattad magad négyszer...

Sajnos még így is elkaphatod, viszont valószínű hogy sokkal könnyebb lesz

a lefolyása.

Nálunk a gyógyszertárban volt aki három oltás után már harmadszor covidos, de nem kerültek kórházba.

Viszont ha oltatlan kerül kórházba, nagyon rosszul bánnak vele, hogy miért nem adatta be.

Ha cikiznek, mondd hogy tetszik hogy ingyen van és azért jársz oda ...:)

Mást úgysem tudsz az "okos" emberekkel csinálni.

2022. nov. 3. 17:48
 38/40 anonim ***** válasza:
31%

Az influenza elleni oltással is hasonló volt a helyzet.. két táborra szakadt.

Volt aki minden évben (jelenleg is) beadatta neki segített...

Volt aki megkapta és beteg lett tőle....

Természetesen volt/van aki be nem adatná magának. Ez egyéni, csak nem tudom miért kell erőszakoskodni a másikkal..

2022. nov. 3. 17:52
 39/40 anonim ***** válasza:
78%
Jajj, édesistenem... Az oltás nem véd meg a mesterséges covidtól! Ki a büdös franc hitte el, hogy a 99,98% túlélési esélyű covidra kell 4 oltás? Ennyire hülyék vagytok? Tudjátok mire van? A 4.ipari forradalomra! Bizony, csak meg kellett volna hallgatni Schwabot, Hararit, vagy megnézni egy kongresszust, amin bemutatják, hogy új embert alkotnak. Szóval aki még mindig kontejónak, meg baromságnak tartja ezt az egészet, az már az oltás hatása alatt van. Épp ezért nem tudjátok felfogni, hogy a helyzet mennyire komoly. Ha már most ilyen zoknik vagytok agyilag, mi lesz veletek a következő pandémia oltássorozatánál?!
2022. nov. 3. 17:57
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

"Nálunk a gyógyszertárban volt aki három oltás után már harmadszor covidos, de nem kerültek kórházba."

Én viszont senkit nem ismerek, aki oltatlanul egynél többször elkapta volna.

2022. nov. 3. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!