Miért támadnak azért mert beoltattam magam covid ellen?
A "tudományos szaklapokkal" egy a baj: nem függetlenek. Azt írják, amit a hatalom parancsol nekik. A tudomány mindig alá volt rendelve az aktuális diktatúrának, most sincs ez másképp.
Mellesleg amit a kamujárvány kezdetén írtak a tudományos szaklapjaid, abból szinte semmi nem bizonyult igaznak.
Klaus Schwab víziója tudtommal a poszt-korona világra épít. Talán ha nem jelent volna meg ez a vírus, akkor más víziót alakít ki.
Bill Gateset belerángatni nem korrekt dolog. CEO-ként csinált rossz dolgokat, és az alapítványozást is lehet pénzmosásra használni, de rengeteget költ az emberiség jólétére, és elég kiforgatott konteókat írnak róla.
Nem baj, ha beoltattad magad négyszer...
Sajnos még így is elkaphatod, viszont valószínű hogy sokkal könnyebb lesz
a lefolyása.
Nálunk a gyógyszertárban volt aki három oltás után már harmadszor covidos, de nem kerültek kórházba.
Viszont ha oltatlan kerül kórházba, nagyon rosszul bánnak vele, hogy miért nem adatta be.
Ha cikiznek, mondd hogy tetszik hogy ingyen van és azért jársz oda ...:)
Mást úgysem tudsz az "okos" emberekkel csinálni.
Az influenza elleni oltással is hasonló volt a helyzet.. két táborra szakadt.
Volt aki minden évben (jelenleg is) beadatta neki segített...
Volt aki megkapta és beteg lett tőle....
Természetesen volt/van aki be nem adatná magának. Ez egyéni, csak nem tudom miért kell erőszakoskodni a másikkal..
"Nálunk a gyógyszertárban volt aki három oltás után már harmadszor covidos, de nem kerültek kórházba."
Én viszont senkit nem ismerek, aki oltatlanul egynél többször elkapta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!