Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért támadnak azért mert...

Miért támadnak azért mert beoltattam magam covid ellen?

Figyelt kérdés
Már 4 oltásom van, de folyamatosan támadnak, kérdőre vonnak a munkahelyemen egyes oltatlanok, hogy minek oltattam be magam. Amikor már többször elmondtam, van okom rá, tudják ők is, hogy rákos daganattal műtöttek, hatalmas nyaki vágásom van, van félnivalóm, és beoltattam magam. Ha megvéd a kórházba kerüléstől, akkor már megérte. Valahogy döntöttem, senki nem tudja mi a jobb, de ha baj lenne, tudom hogy megtettem amit lehetett.. De miért kell magyaráznom ezt folyton a munkatársamnak? Amikor 2 ember kivételével mindenki oltott, miért tőlem kérdezi, hogy mivel most van covidos nálunk, azt kérdezi: "most nem remegsz?" Nekem ez nagyon felháborító beszólás volt, kikértem magamnak.

2022. okt. 18. 22:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
26%
#19 Valahogy sejtettem, hogy jön valaki, aki aztán majd megaszondja nekem, hogy fúújj, hülye kontejós, meg bukott elmélet. Csak szólok, a denevéres mese bukott el, de elég erősen, illetve, ha nem tűnt fel, hogy a coviddal valami nem volt oké, az elég ciki. Nem ez volt az első mesterséges vírus, ott volt a H1N1 is, Marc Van Ranst még el is magyarázta, hogy vágta át és oltatta be az emberiséget. Szóval ezek után vagy fogod magad és tájékozódsz, abban szívesen segítek, vagy továbbra is ovis módjára beszólogatsz, amivel a saját szegénységi bizonyítványodat lóbálod előttem. Nekem nem szokásom személyeskedni, sőt, hihetetlen számomra, hogy ha én megadom másoknak a tiszteletet, mások miért süllyednek le arra a szintre, hogy véletlenül se lehessen kulturált beszélgetést folytatni. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, hát ne tedd, nem kötelező. Viszont ezt az egészet konteónak gondolni hatalmas nagy ostobaságra vall.
2022. okt. 19. 10:05
 22/40 anonim ***** válasza:
62%

Tekintve hogy a valós tények mind cáfolnak, milyen reakciót vársz?

A valóságban a covid halálozási rátája kb 1-1,5%, nem 0,02. A korlátozások eleve nem a halálozási arány, hanem a tömeges kórházi túlterheltség elkerülése miatt voltak. Bill Gates számtalan karitatív tevékenységet folytat, dollármilliárdokat költ a különféle hátrányos helyzetűek megsegítésére, és többek között egészségügyi jellegű kutatásokat is támogat. Ettől még egy vakcina fejlesztéséhez nem sok köze lesz.

Szóval nem a coviddal volt valami nem oké, az a nem oké hogy direkt félreértelmezel mindent, hogy aztán hamis konteókkal magyarázhasd ki a saját magad által kreált szalmabábokat.

2022. okt. 19. 10:23
 23/40 anonim ***** válasza:
3%

#22 A covid a hivatalos, regisztrált adatok alapján csupán 1% halálozási rátájú. Viszont aki nem aranyhal, az nem felejti el, hogy mennyire fals a számolás, vagy 10x többen átestek rajta, mint a regisztrált esetek, illetve kb csak fele a valós covid okozta halál a regisztráltnak, mivel durván volt ferdítés, lásd pl Magyarország. Konkrétan az, hogy nagyobb halálozási rátájú legyen, már az esetszámok miatt is kizárható.

Szerintem Gates befolyásoltságát nem nekem kell bemutatni. Gates kezében van lényegében az egész gyógyszeripar, beleértve a covid vakcinákat, illetve a WHO is. Apja révén a Planned Parenthood születésszabályozási (eugenikai csoport) vezetője volt, aki az abortuszt és a népességcsökkentést támogatta.Befektetései vannak a Big Chemical, Big Pharma és Biotech területén, a GMO vetőmagok és a szintetikus húsok területén, illetve nagyrészt ő alapította a GAVI-t is. Az egész élettörténetét le lehet követni, mint ahogy minden elit embernek, vagy YGL diáknak. De a magyar ember még azt sem tudja, hogy pl Orbán is YGL tanonc, illetve, hogy Schwab mire készül. Az Európai parlament után kétsége sem vonható, hogy amit te még mindig kontejónak gondolsz, az minden, csak nem az. Ezeket a dolgokat nem lehet félreértelmezni, mert ezek valós, létező, ellenőrizhető dolgok, nem úgy, mint a kitalált, képzeletbeli denevér.

2022. okt. 19. 10:39
 24/40 anonim ***** válasza:
75%

Akkor még egyszer kicsit konkrétabban: egyéb szintjén teljesen racionális döntés volt eddig oltatni. Nincs arra bizonyíték, hogy a játékok meghaladnák az előnyöket, az ellenkezőjére viszont van.

Vannak egyéb kérdések, mint a szociális érintkezés korlátozása, vagy hogy mennyire gátolja az átoltottság a terjedést, vagy hogy melyik társadalmi rétegeket kellene beoltani. Ezek a kérdések már meghaladják az egyén érdekeit. Bizonyos esetekben még a közösség érdekeit is. Mondhatja valaki, hogy darwinista, vagy mondjuk "önrendelkezési jog über alles", és ezek felülbírálhatják a jelen társadalom és az egyén racionális érdekeit.

Ez most mind nem lényeges. Az a lényeg, hogy az oltottság nem jelent automatikus állásfoglalást egy csomó kérdésben. Attól még, hogy valakinél győz az egyéni érdek, még lehet bármilyen véleménye egy csomó kérdésben. Ergo gúnyolódni a másikon oltottság/nem oltottság miatt nem több nettó szalmabábozásnál, tehát aki így tesz, az csak magát járatja le.

2022. okt. 19. 10:40
 25/40 anonim ***** válasza:
73%
*egyén szintjén
2022. okt. 19. 10:40
 26/40 anonim ***** válasza:
69%

Továbbra is, ha valakinek valahol befektetése van, abból nem következik hogy bármiféle köze is van valamihez ami ott történik, az meg pláne nem hogy bármiféle aljas szándék vezérelte volna a befektetést. Pláne ha az illető tettei egyenesen az ellenkezőjére is utalnak.

Szóval lényegében két nem létező összefüggésre építve próbáltad úgy manipulatívan feltüntetni a tényeket, mintha azok téged igazolnának. És még csodálkozol, miért néznek ostobának...

2022. okt. 19. 12:09
 27/40 anonim ***** válasza:
39%

bill gates közvetlenül a kamujárvány kitörése előtt fektetett be a BioNTech cégbe. Persze lehet, hogy ez pusztán véletlen egybeesés, de ahogy a reklámban mondták: a hatoslottó esélyesebb :)

A halálozási arányról nagyon durván hazudtak, ugyanis mindenkit covid-halottnak könyveltek el, aki a halálakor covidos volt, még ha amúgy végstádiumú rákos volt vagy felakasztotta magát, akkor is (ezt maga Ceci néni mondta többször is). Sőt, Magyarországon még azokat is belevették a statisztikába, akik valaha covidosak voltak, de a haláluk idején már nem.

Még a kamujárvány elején volt hír pl., hogy Thaiföldön meghalt covidban egy magyar, aztán a családja - mivel a helyzet miatt könnyű volt beazonosítani - jelentkezett, és közölték, hogy covidos volt ugyan, de motorbalesetben halt meg. Így ferdít a pánikkeltő média.

2022. okt. 19. 12:37
 28/40 anonim ***** válasza:
29%

"bill gates közvetlenül a kamujárvány kitörése előtt fektetett be a BioNTech cégbe"

Meg az előtte lévő évtizedekben is sok másikba, amik után nem törtek ki járványok.

Szóval igen, egyrészt pont ezt hívják véletlennek, a te hamis következtetésedet pedig kognitív torzításnak. Amikor úgy teszel, mintha az adatok 99,99%-a nem létezne, csak az a 0,01%, amit ha kozárólag önmagában veszel figyelembe, akkor úgy tűnhet, mintha lenne valami a meséid mögött.

2022. okt. 19. 13:24
 29/40 anonim ***** válasza:
30%
Az adatok 99,99%-a arra utal, hogy a covid nem egyéb, mint egyszerű nátha, és a ránk erőltetett kísérleti vakcinák többet ártanak, mint használnak.
2022. okt. 19. 13:38
 30/40 anonim ***** válasza:
62%

"Az adatok 99,99%-a arra utal, hogy a covid nem egyéb, mint egyszerű nátha, és a ránk erőltetett kísérleti vakcinák többet ártanak, mint használnak."

Konteós zugblogokon lehet, én a magam részéről inkább tudományos szaklapokat olvasgatok ilyen témában. Ott valahogy 0 a konteóid mellett szóló érvek száma. Ezt itthagyom neked, hogy mostmár gondolkozz is egy kicsit, vajon miért lehet ez így!

2022. okt. 19. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!