Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért támadnak azért mert...

Miért támadnak azért mert beoltattam magam covid ellen?

Figyelt kérdés
Már 4 oltásom van, de folyamatosan támadnak, kérdőre vonnak a munkahelyemen egyes oltatlanok, hogy minek oltattam be magam. Amikor már többször elmondtam, van okom rá, tudják ők is, hogy rákos daganattal műtöttek, hatalmas nyaki vágásom van, van félnivalóm, és beoltattam magam. Ha megvéd a kórházba kerüléstől, akkor már megérte. Valahogy döntöttem, senki nem tudja mi a jobb, de ha baj lenne, tudom hogy megtettem amit lehetett.. De miért kell magyaráznom ezt folyton a munkatársamnak? Amikor 2 ember kivételével mindenki oltott, miért tőlem kérdezi, hogy mivel most van covidos nálunk, azt kérdezi: "most nem remegsz?" Nekem ez nagyon felháborító beszólás volt, kikértem magamnak.

2022. okt. 18. 22:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
75%

De neki mégis mi köze van ahhoz, hogy a kovid (állítólag) átverés volt? Tehet róla?

Egyébként én speciel fiatal vagyok, nem voltam veszélyeztetve, mégis majdnem rámentem a kovidra. A családomban többen jártunk így. Más kérdés, hogy a vakcinák szerintem is el lettek cseszve, a bajra meg rátettek még egy lapáttal, hogy mesterségesen generáljanak egy válságot. De attól még elég kiszámíthatatlan betegség volt, sok veszélyeztetett csoportba tartozónak semmi baja nem lett, és sok egészséges fiatal meg nem élte túl. Fogalmuk nincs még mindig az egészről az orvosoknak. Ha a kérdező így érezte magát nagyobb biztonságban, ahhoz senkinek semmi köze. Majd 20 év múlva talán rájövünk, ki döntött jól. A kollégák meg fogják be, fogadjuk el a másik döntését.

2022. okt. 18. 22:39
 12/40 anonim ***** válasza:
65%
Azért mert hülyék. És a hülyék a leghangosabbak. Ne érdekeljen a kreténségük. Én sem voltam / vagyok oda az oltásért mégis úgy döntöttem hogy beoltatom magam, mert krónikus beteg vagyok.
2022. okt. 18. 22:40
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Oltsd vissza oket massal 🤷 sokan utaljak ezt az egesz hacacaret. Elbasztak vagy 1 evre az eletunk, megszunt a melo es latszolag full ok nelkul.. ense ismerek egy olyat se akinek baja lett vna a kovidtol.. a pletykak meg nem izgatnak. Igy sokan felosnek, naivnak tartjak azt aki beadatta az ismeretlen cuccot amire garanciat se vallaltak
2022. okt. 18. 22:40
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélgess erről, még azzal sem, aki beoltott, vagy kérdezi: csak ütközési pont ez a terület is.
2022. okt. 18. 22:44
 15/40 anonim ***** válasza:
59%

Le kell vezetni a frusztrációt, amit a társadalom rájuk hárított, és ezt nem bírják felnőttként kezelni. A legtöbb oltásellenes nem teljesen tudatosan jutott erre a konklúzióra, hanem alapból volt benne egy prekoncepció, és onnantól kezdve nem is kívántak mélyebben informálódni. Általában összemosnak fél tucat különböző kérdést. Tudjuk, hogy nem volt minden döntés megfelelő, de azt is tudjuk, hogy nem volt minden döntés hibás.

"For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong."

2022. okt. 18. 22:49
 16/40 A kérdező kommentje:
Szerintem nem volt félénkség beadatni, mert nem tudtuk, hogy hogyan fog hatni ránk, szerintem ez inkább pont hogy bátorság volt. Én nem ítélek el senkit, ha máshogy döntött, de nekem nem volt más választásom, Astrát kaptam, ami később kiderült, hogy nem volt veszélytelen, de nekem nem lett tőle bajom. Viszont utólag nem lehet tudni, ha nem kapok oltást, akkor mennyire lettem volna beteg a covidtól.. Nehéz döntés, de ha baj lett volna, akkor azt sajnáltam volna hogy nem adattam be.
2022. okt. 18. 22:54
 17/40 anonim ***** válasza:
40%
Eszemben sincs beszólni, szóval ne vedd magadra. 3 év telt el a covid kezdete óta. Nem az van, hogy semmit sem lehet tudni, hanem az, hogy mindent lehet tudni. Szimplán tájékozatlan, aki semmit sem tud erről. A covid akár tetszik, akár nem, nem a vuhani képzeletbeli denevérből jött, hanem a létező, koronavírusokkal foglalkozó vuhani virológiai laborból, Fauci keze alól, méghozzá szándékosan. Az összes "covid" oltás Gates kezében van és gyönyörűen elhitették az emberiséggel, hogy egy 99,98% túlélési esélyű vírus miatt ki fog halni az emberiség, ha nem oltatja be magát 60x. Szóval ahelyett, hogy még mindig ezt az oltott-oltatlan vitát gerjeszti mindenki, mi lenne, ha tájékozódnátok? Előre lehet ám tudni mindent, pl azt is, hogy lesz még egy pandémia. Nem veszitek észre, hogy ez az egymásnak ugrasztás is szándékos volt? Inkább a közös ellenségeinkre kéne koncentrálni, mivel megállítható lenne ez az egész mocskos világ, ha az emberek tájékozódnának végre, ahelyett, hogy egymásra köpködnek, 3 év elteltével is.
2022. okt. 18. 23:01
 18/40 anonim ***** válasza:
18%
Jo,h beoltattad magad,kevesebbet kell fizetnie nyugdijat majd az allamnak
2022. okt. 19. 00:47
 19/40 anonim ***** válasza:
44%

Azért három év után még mindig ilyen bukott konteókkal jönni elég erős...

2022. okt. 19. 04:45
 20/40 anonim ***** válasza:
39%
Mert az oltás nem véd semmitől, sőt, a betegség után kialakult természetes immunitást is lenullázza. Akik a környezetemben többször is elkapták a covidot, azok mind beoltatták magukat a kettő között.
2022. okt. 19. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!