Miért támadnak azért mert beoltattam magam covid ellen?

De neki mégis mi köze van ahhoz, hogy a kovid (állítólag) átverés volt? Tehet róla?
Egyébként én speciel fiatal vagyok, nem voltam veszélyeztetve, mégis majdnem rámentem a kovidra. A családomban többen jártunk így. Más kérdés, hogy a vakcinák szerintem is el lettek cseszve, a bajra meg rátettek még egy lapáttal, hogy mesterségesen generáljanak egy válságot. De attól még elég kiszámíthatatlan betegség volt, sok veszélyeztetett csoportba tartozónak semmi baja nem lett, és sok egészséges fiatal meg nem élte túl. Fogalmuk nincs még mindig az egészről az orvosoknak. Ha a kérdező így érezte magát nagyobb biztonságban, ahhoz senkinek semmi köze. Majd 20 év múlva talán rájövünk, ki döntött jól. A kollégák meg fogják be, fogadjuk el a másik döntését.

Le kell vezetni a frusztrációt, amit a társadalom rájuk hárított, és ezt nem bírják felnőttként kezelni. A legtöbb oltásellenes nem teljesen tudatosan jutott erre a konklúzióra, hanem alapból volt benne egy prekoncepció, és onnantól kezdve nem is kívántak mélyebben informálódni. Általában összemosnak fél tucat különböző kérdést. Tudjuk, hogy nem volt minden döntés megfelelő, de azt is tudjuk, hogy nem volt minden döntés hibás.
"For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong."

Azért három év után még mindig ilyen bukott konteókkal jönni elég erős...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!