Csak szerintem rettentő szánalmas ez a "karrierista" nőtípus?
#20:
"A munkaerő piac tele van töltelék munkakörökkel, és töltelék munkavállalókkal, amik, és akik nélkül pontosan ugyanúgy működne az adott cég."
Most már csak azt magyarázd meg, hogy gazdaságilag miért éri meg ennyi - állítólagos - ingyenélőt szponzorálni.
#12: A mérnök szintén produktív munkát végez ugyanúgy mint az ács vagy a kőműves, a különbség annyi, hogy ő szellemi munkát végez, míg a többiek fizikait.
Egy HR-es viszont inproduktív munkás, mivel az ő munkája közvetlenül nem tesz hozzá a végeredményhez. Ennek ellenére gyakran valóban túlgondolják a saját szerepüket és fontosságukat a cég életében.
15.
Hidd el, egy jó kőműves bármilyen házat fel tud húzni a tervező nélkül is, gondolom soha nem építkeztél még.
24.
Ja biztos, aprópénzért, na te tényleg nem építkeztél még, gondolom egy panelban laksz.😅
Ja igen, elfelejtettem, hogy itt a gyakorin a kőművesek meg a gyári melósok Aston Martinnal járnak, a mérnökök, technikusok, programozók, ügyvédek meg alig élnek meg, hát persze, hát persze.
De a valóságban a kőműveseknek még érettségije sincs, nemhogy építészek legyenek🤣🤣
Ezt azoknak, akik szerint nem létezik haszontalan munka:
Áh nem, csak a multis munkák 80%-a... Több multis/SSC-s területet megjárva ez a tapasztalatom. Sehol nem kellett napi nettó 2 óránál többet dolgoznom és mégcsak nem is hajtottam magam, persze a managerek meg team leadek agyon dícsértek. Én meg magamban forgattam a szemem, hogy náluk már a napi 2 óra munka is rendkívüli teljesítménynek számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!