Csak szerintem rettentő szánalmas ez a "karrierista" nőtípus?
"Az idegen férfiak kedvesebbek egymással élőben mint a nők."
Ja, mégis ő jön ide szidni a nőket és nem fordítva. Nem érzed ezt ellentmóndónak? :D
"Aki házakat húz fel a kezével másnak otthont ad na az alkotás ."
Max egy kalyibát húz fel egyedül egy ács két kézzel. Kellenek oda a mérnökök is.
Miért végzel ilyen munkát, ha ennyire lenézed? Ha jól sejtem ugyanolyan értékkel bírsz, mint a kolléganőid, mert hasonló a munkakörötök, a fizetés nem számít, az se hogy régebb óta vagy ott. Technikailag a saját végzettségedet szarozod le és ugyanolyan "semmirekellő" vagy az én olvasatomban. Itt te vagy a szánalmas, ha olyan munkát végzel, amit nem is szeretsz, ők legalább szeretik. Miért nem váltasz, ha ilyen haszontalannak érzed magad?
Mondjuk én speciel mérnök vagyok, de még én se nézem le a hozzád hasonlókat, pedig az én munkám és a döntéseim jelenleg globálisan hasznosak, de úgyis az a lényeg, hogy az ember szeresse a munkáját, hiszen mindenkinek egy élete van.
Azzal se tudok vitába szállni, hogy elég sok olyan férfi van, aki alkalmatlan párkapcsolatra, akármilyen pozíciót nézek.
Nem igazán értem a kifakadásodat, ez csak hiszti a saját bajod miatt, ne haragudj.
"Viszont velük ellentétben, én nem tekintem ezt karriernek. "
Viszont ők veled ellentétben szívesen végzik a munkájukat.
Miért nem váltasz, ha nem szereted? Szerinted magasabb rendű vagy, mert lenézed őket és saját magadat is?
"jól fizetett, mégis kihasznált alkalmazottja. "
Még mindig jobb, mint rosszul fizetett és kihasznált alkalmazottnak lenni, mint a többség.
"35 éves férfiként manager vagyok. A teljes pozi megnevezését csak az anonimitás és diszkréció kedvéért nem nevezem meg."
Higéniai? :D
Teljesen jól látod. Csak az a baj ,hogy az a réteg akiről a leírásod szól még csak nem is érti, hogy mit akarsz mondani. Amúgy sajnos a férfiak körében is egyre elterjedtebb ez a jelenség amit leírtál.
A munkaerő piac tele van töltelék munkakörökkel, és töltelék munkavállalókkal, amik, és akik nélkül pontosan ugyanúgy működne az adott cég. A társadalmi értékükről meg már ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!