Tényleg 400 nettó lenne manapság itthon az átlag kereset? Marketingesként kereshetnék többet is?
Sziasztok!
300 nettó a fizum a cégnél ahol vagyok, 30 alatti vagyok, marketing asszisztens pozicioban - igaz még mondhatni friss a pályán mert elotte gyakornok voltam csak. Mar tobb mint fel eve vagyok a cegnel. Csak azert gondolkoztam el mert sok baratnom aki mondjuk hotelbe recepcios, vendeglatasba dolgozik siman 400-500akat megkap egy honapban ami netto bevetel nekij, sot ket kozmetikus ismerosom is siman megkap ennyit, vagy van irodaban dolgozo ismerosom hredkent , tobb mint 500at visz haza. Kicsit pislogatam.. az a baj h 2 egyetemet is elvegeztem, mindig jo tanulo voltam es probalok erteket teremteni a munkammal es tudom h van olyan ki a netto 300nak is orulne nagyon, csak egyszeruen ez frusztraltta tesz akarva akaratlanul. Valoban en vagyok rossz helyen?kezdem ugy erezni palyat tevesztettem.. vagy pl ha mar 1 eve itt vagyok mennyit kérhetnék el?Ha van itt olyan aki junior marketinges/asszisztens mennyi a netto keresetetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!