Ma ti dolgoztok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 08:48
11/21 anonim válasza:
Még nem döntöttem el. Nem kell, de lehet, hogy fogok. Nincs munkaidőm, mindig akkor dolgozom, amikor akarok. Ma inkább tanulok meg szakdogát írok, de lehet kicsit majd dolgozom is.
12/21 anonim válasza:
Nem, mert amúgy sem dolgozom. Van egy biztos hátterem ami mellett nem kényszerülök rá.
Lány vagyok és mielőtt meg lennék bélyegezve, abszolút nem szexmunka. Szimplán jó családba születtem.
13/21 anonim válasza:
Csak annyira mint egy átlag szombaton.
Alapból szabad foglalkozás és várjuk mikor romlik el szerelni való.
15/21 anonim válasza:
Igen.
Páromnak kötelező, nekem meg amúgy is home office lenne, nem akartam elpazarolni egy szabadnapot erre.
16/21 anonim válasza:
12-est miért pontoztátok le? A kérdésre válaszol, és tényeket vázol.
18/21 anonim válasza:
nem, pont nemrég lettem elküldve a munkahelyemről :(
20/21 anonim válasza:
Én dolgoztam, nálunk szinte senki nem volt szabin, mert rövidített munkanap volt, nem érte meg "elpazarolni" egy szabit erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!