Ma ti dolgoztok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 08:48
3/21 anonim válasza:
Nem, kötelező szabi az egész cégnek.
4/21 anonim válasza:
Igen, de én egyébként is szoktam hétvégén is dolgozni. Vállalkozó vagyok, a saját házunkban van az irodám.
6/21 anonim válasza:
Nem, Hollandiában élek. Itt amúgy általában véve nincs ez a ledolgozósdi. Ha egy ünnepnap keddre vagy csütörtökre esik, a munkahely döntése, hogy megadja-e a hétfőt, illetve a pénteket is szabadnapnak. Ha nem adja meg, akkor, aki nem vesz, vagy nem tud kivenni szabit, annak mennie kell ugyanúgy. De ha megadja, sem kell ledolgozni, akkor az a szabiból megy ki.
7/21 anonim válasza:
Ja, és ha megadja, de az illetőnek nincs már szabija, akkor azt természetesen le kell dolgoznia túlórák formájában.
8/21 anonim válasza:
4-es válaszán vagyok jómagam is.
9/21 anonim válasza:
Én Dániában vagyok, itt sem kell ledolgozni az ilyen napokat.
10/21 anonim válasza:
Nem, ilyenkor a mi cégünk nem dolgozik. Viszont legalább szép idő van és lehet sportolni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!