Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan reagálnátok ha a céget...

Hogyan reagálnátok ha a céget ahol dolgoztok felvásárolná egy kétes, fideszközeli cég?

Figyelt kérdés

Hogyan érintene ez titeket emberileg? Aggódnátok hogy az értékek amit eddig a cég képviselt és ezáltal ti is, megváltoznak?

Erkölcsileg elfogadható lenne nektek hogy ott dolgozzatok ahonnan Lölő mrg OV milliárdokat vág majd zsebre?

2022. aug. 23. 08:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%
Orvendenek neki, ceg tulajdonoskent ennel nagyobb orom nem is erhetne. Az erkolcsoket meg meg kell hagyni azoknak akik meg az ovodaban homokoznak. Ha valami penzt hoz es legalis akkor abszalut nem erdekel az erkolcsi oldala.
2022. aug. 23. 08:34
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Volt ilyen, az én munkahelyemet anno a 4ig vette meg, egy hónappal később felmondtam.
2022. aug. 23. 08:53
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Hát, nem tudom, milyen a Vodafone-nál dolgozni, de az biztos, hogy amire a NER ráteszi a mancsát, abból jó már nem lesz, szóval lehet, hogy menekülnék onnan. A Digi-t is épp most kezdik kivégezni, első lépésként megszűnnek a Digi saját csatornái.

10 éve egy teljesen ismeretlen cég volt a 4iG, most meg sorra vásárol fel mindent, természetesen a mi pénzünkből. Az egész bagázs köztörvényes bűnözőkből áll, csakúgy, mint a kormány.

2022. aug. 23. 09:14
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdekelne, amíg adnak fizetést, én nem cseszegetnek munka közben.
2022. aug. 23. 09:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy ez a munkahelyük ezeknek az embereknek. Nem tehetnek róla hogy egy hatalommániás dagadt tolvaj bekebelezi őket, jóval az értéke felett megvéve az adófizetők pénzéből az egyébként nem is árult céget.

Egy igazi beteg, tolvaj férget sikerült az ország élére tenni.

Szép munka! 👏👍

2022. aug. 23. 09:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a stratégia része. Sorra felvásárolták a média cégeket. Az összes helyi napilap és a netes sajtó döntő többsége az övék. Felvásárolták a közmű cégeket. Most elkezdték a telekom cégeket is megvenni.

A cél nyilvánvaló: a totális megfigyelés és irányítás és ezáltal a hatalom megtartása.

Szépen épül az Európai Észak-Korea

2022. aug. 23. 09:54
 7/14 anonim válasza:
70%

Biztosan felmondanék.

A többi embernek is így kellene tennie (másik munkát keresni), mert az elvtelen, haszonleső, megalkuvó emberek, akik ott maradnak, a fidesz (maffia) párt támaszai. Ezért tudnak hatalmon maradni.

Sokan szidják Orbán Viktort, pedig a csőcselék (több millió haszonleső, erkölcstelen, együgyű és nagyon ostoba ember) a fidesz tartóoszlopai, alapjai, támaszai.

Orbán Viktor és szűkebb köre, - csakis - ezen emberek miatt tud hatalmon maradni.

2022. aug. 23. 10:53
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

Őszintén szólva én csak pénzt akarok a munkámért, halálra nem érdekel, hogy ki a f.sz a tulajdonos. Miért lenne jobb nekem más cégnél, ha ugyanazt a munkát kell végeznem?

Most ügyfélszolgálatos vagyok a Vodánál. Korábban a Telekomnál voltam, ott kikészített az ottani kisfőnök, itt meg jól érzem magam, és kb. ugyanazt a pénzt kapom.

Nagy valószínűséggel soha életemben nem fogok találkozni Lölövel vagy akárki mással a vezetőségből, nekem az itteni kisfőnök adja ki a feladatokat, és ő jelenleg normális, jól kijövök vele.

Miért kellene ilyen f.szság miatt eljönnöm a cégtől?

2022. aug. 23. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:
33%
Sehogy. Ha a munkakorulmenyeim nem valtoznak es ugyanugy megkapom a penzt, amiert elvallaltam az allast, akkor telibeszarom, hogy epp ki a ceg tulajdonosa.
2022. aug. 23. 11:24
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

#8, #9: Ezt azért mondjátok, mert még nem éltétek át, milyen, mikor egy nagy cégnél vezetőségváltás van. Garantált, hogy az új vezetőség alatt (pláne, ha az a NER) elkezd rohadni a cég.

Én nem egyszer megtapasztaltam. A CEO nyugdíjba ment, az új CEO szépen lecserélt maga alatt mindenkit, majd az egész vezérkar lecserélődött a cég pedig elindult a lejtőn. A munkakörülmények, a rugalmasság, az emberi hozzáállás, minden ledegradálódott. Hiába maradt a helyén egy-két jófej középvezető, nekik is dirigáltak, nem tudtak semmit se tenni. Az eredmény: először 5%-os létszámleépítés, majd tömeges felmondási hullám. Én 7 év után jöttem el, de volt, aki 15 év után hagyta ott őket, még azon az áron is, hogy nem kapott így végkielégítést.

2022. aug. 23. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!