Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan reagálnátok ha a céget...

Hogyan reagálnátok ha a céget ahol dolgoztok felvásárolná egy kétes, fideszközeli cég?

Figyelt kérdés

Hogyan érintene ez titeket emberileg? Aggódnátok hogy az értékek amit eddig a cég képviselt és ezáltal ti is, megváltoznak?

Erkölcsileg elfogadható lenne nektek hogy ott dolgozzatok ahonnan Lölő mrg OV milliárdokat vág majd zsebre?

2022. aug. 23. 08:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10 ezt azert mondod, mert meg nem eltel at olyan vezetosegvaltast, amitol nem kezdett el rohadni a ceg. Garantalt, hogy jo vezetoseg alatt (plane, ha az nem NER) nem kezd el rohadni a ceg.

En nem egyszer megtapasztaltam. A CEO nyugdijba ment, az uj CEO megtartott maga alatt minden kompetens embert, a vezerkar nem cserelodott le, a ceg pedig nem indult el a lejton. A munkakorulmenyek, rugalmassag, emberi hozzaallas nem valtozott. Az addigi kozepvezetok maradtak a helyukon, nem dirigaltak nekik. Az eredmeny: ugyanugy ment minden tovabb, mint addig.

2022. aug. 23. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Anno a szoftvercéget ahol dolgoztam felvásárolta a nagy rózsaszín telco, volt pár kritikus rendszerük amiket mi szállítottunk. Na ezeket meghagyták házon belül, minden egyebet meg hagytak lerohadni, egyszerűen nem foglalkoztak vele, el is ment azóta kb mindenki.
2022. aug. 23. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Magasról teszek rá, míg a munkakörülmény megfelelő és utalja a fizetésemet óramű szerint.

A cég értékeivel most se értek egyet. Bezúznak 1 éves asztali számítógépeket, laptopokat, monitorokat, amiknek semmi baja... mert a cége policy azt követeli meg. Pazarlás.

2022. aug. 23. 19:09
 14/14 A kérdező kommentje:
A fogyasztói szemlélettel én sem teljesen értek egyet, de az emberi értékek és a munkaerő megbecsülése amit tapasztaltam a Vodánál az olyasmi amivel tudok azonosulni és az amúgy sz*r munkát elég lelkesen végezni az elég elfogadható fizuért. Azt nem szeretném ha ez elromlana. Tudjuk hogy az állam mennyire becsüli az alkalmazottait, mennyire elfogadó vagy segítőkész. Kb mindenben a Voda mint multicég ellentéte. Emiatt vannak kétségeim.
2022. aug. 23. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!