Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt az utolsó csepp a...

Mi volt az utolsó csepp a pohárban?

Figyelt kérdés
Amikor kezdtél besokallni, és már a felmondáson is gondolkodtàl mi adta meg a végső lökést h felmondj?
2022. okt. 13. 09:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert feleslegesen gázol bele valakinek a lelkivilágába egy ilyen kérdéssel. Mi van, ha mégis meggondolom magam, vagy esetleg nem jön össze? Akkor magyarázkodjak, hogy jaj, mégis maradnék. Mi van ha nem szülni megyek, hanem csak simán felmondok. Akkor még rövidebb idejük is van lépni, akkor azt is mondjam meg egy évre előre, hogy el akarok menni? De ez az utolsó csepp volt a pohárban, volt ott más is, bőven.
2022. okt. 14. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiakadnék ha ilyet kérdeznének mint a kilencestől. Alapból a szülést nem lehet így kiszámítani, mi is majdnem 9 hónapig próbálkoztunk egészséges fiatal párként mire összejött. De van olyan szintén fiatal pár a baráti körömben, akiknek 3 éve nem jön, és hiába a kivizsgálások, nem tudják mi a baj. Ott vannak az igazoltan eü problémás párok, akik évekig reménykednek, lombikoznak aztán vagy lesz gyerek vagy nem. Vannak akiknek becsúszik, de megtartják, viszont nyilván ezzel a fogantatás sztorival nem akarnak dicsekedni. Egyszerűen ilyet kérdezni oltári nagy taplóság (ki tudja milyen út áll már az adott pár mögött), oltári nagy hülyeség (ezt nem lehet kiszámolni), és törvényellenes.

Persze, mindenki érti, hogy a főnöknek meg érdeke előre tudni. De sajnos a fogantatás nem így működik, nem lehet számolni vele hogy akkor pontosan be tudja írni az ember a naptárába. Sajnos sokan emiatt is nem szeretnek alkamzani nőket. Úgyhogy ez egy ördögi kör, de a biológia már csak ilyen szemét dolog, mindenki anyától született, más módja nincs.

2022. okt. 14. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:

:D

Ilyen hülye kérdésre inkább annyit válaszoltam volna, hogy inkább a lottó ötöst akarom megnyerni! Még annak is több esélye lenne lehet!

2022. okt. 15. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Ha ezt a gyerekes kérdésre írtad válaszul, én azért nem szeretek ilyet mondani, mert nem szeretném magamba szuggerálni a meddőséget ilyen hazugságokkal. Tudom sokan nem hisznek az ilyesmiben, de nem érdekel. Másrészről meg attól, hogy megválaszolom frappánsan még ugyanannyira tapló maga a kérdés, és én nem akarok ilyen tapló főnökkel együtt dolgozni. (De ahogy írtam, ezt csak az utolsó csepp volt, más dolgokban is előjött, hogy mennyire egy neveletlen, elkényeztetett, h. 3,14csa, akit arra neveltek, hogy neki mindent lehet.

2022. okt. 15. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát a mai világban nem sokan válogathatják meg a főnöküket / kollégáikat, de ha teheted miért ne?
2022. okt. 15. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!