Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan menjek be kínlódás...

Hogyan menjek be kínlódás nélkül dolgozni az új munkahelyre?(nem tetszik semmi)

Figyelt kérdés

Alapvetően pedig olyan vagyok hogy egy új hely általában kíváncsisággal ambíciókkal izgalommal enyhe megfelelési kényszerrel tölt el. De ez a mostani teljesen más.

Mivel nincs munkám, muszájból elvállaltam, míg nincs jobb.

De kb nincs egy pont, ami tetszene benne.

Diplomával annyit fizetnek mint egy gyári betanítottnak(szakmai min.bér)

Utazgatnom is kell, ezért durván 1,5-2 ora az út oda-vissza, (2x45 perc ha jó a forgalom), tehát 10 órás munka lett belőle.

A kollektíva ilyen magdika jucika csupa nem laza nő.(akik az életben nem lesznek barátok is vagy bármi)

Férfi egy szál se.

Nincs ebédlő, kiskonyhában kell szendvicset majszolni, small talk-kal, prolis az egész

Nem lehetek önmagam sem(jobb a szolid szürkeegér effekt hogy ne nézzenek ki, talán szemüveggel spékelve)

Első napom lesz és élni sincs kedvem szinte ettől

Hogy dobhatnám fel magam hogy legyek már ambíciózus, ügyes okis élettel teli ilyen helyre?

Nem akarom, hogy kisugározzon belőlem a kínlódás.

#kedv #muszájmunka
2022. okt. 11. 06:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

8-as vagyok.

én értelek, sztem kár magyarázkodnod, mert ezen az oldalon a többség csak azt lesi, mibe tud belekötni.

és nagy eséllyel a saját frusztrációjukat és beleviszik a válaszba, mert ők is xar helyen dolgoznak/dolgoztak.

"Nem barátokat keresek (de miert ne kereshetnék munkahelyen is), de teljesen más egy hozzám hasonloval egyutt csapatban dolgozni is mint teljesen ellentétes emberekkel a maguk frusztrációival."

diploma után rakodó voltam 1 hónapig. fizikai munka volt, ami nem volt könnyű, de nekem is munkatársakkal volt gondom:

55-60 évesek férfiak, akik cigiznek, böfögnek, kiabálnak, és kb. annyit tudnak világról, mint egy gyerek. az irodában a főnököm egy 50 éves frusztrált 100 kg-os nő volt, akinek mindenkivel volt problémája, de főleg azokkal, akik vékonyak voltak és fiatalabbak nála :D

2022. okt. 11. 08:55
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Csak a hozzáállásodon kellene változtatnod. Most van munkád, kapsz érte fizetést, próbaidő végéig ott is hagyhatod szemrebbenés nélkül. Addig meg kereshetsz másik állást. Nem olyan tragikus ez, mint ahogy most látod.
2022. okt. 11. 08:57
 13/26 A kérdező kommentje:

Most azért látom tragikusnak, mert most van ez hogy reggel fel kéne kelni, igy indul a dolog, és kb felkelmi is úgy kelek fel hogy depressziósan szinte, aztán rohanás a bkv-hoz, nehogy lekéssek a minimálbérről amiből meg sem fogok élni, aztán a teljes értelmetlen felesleges small talkozások kb egész nap a szakmain túl, és estetanulás, estepályázgatás és nagy életcélok szövögetése agylefáradva majdnem egy teljesen értelmetlen nap utan asztali kislámpafénynél, és úgy ez az egész összkép.

Hát nekem szánalom.

2022. okt. 11. 09:12
 14/26 anonim ***** válasza:
32%
Nem piacképes a szakmád, ha nem találsz jobbat. Pedig még el sem kezdődött a gigaválság. Jövőre meg azután már boldog leszel, ha takaríthatsz valahol.
2022. okt. 11. 09:39
 15/26 A kérdező kommentje:
Találok jobbat, ez átmeneti muszájmunka.
2022. okt. 11. 10:16
 16/26 A kérdező kommentje:
Szerintem lassan nem a munkakereséssel fogok küzdeni, hanem a depresszióval. Hogy legalább ne lássák rajtam a munkahelyen.
2022. okt. 11. 10:19
 17/26 Kései Sirató ***** válasza:
80%

Arra gondolj, hogy a semminél sokkal jobb ez a munka és közben folyamatosan keress másikat, jobbat!

Érthető, hogy nincs lelkesedésed így, és nem is baj, de tarts ki, gondolj arra, hogy hamarosan úgyis lesz jobb és akkor dobbantasz.

2022. okt. 11. 10:56
 18/26 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, szívemből szólsz. A kilátástalan munkakörülmények meg a totál agyzsibbasztó small talk-ok miatt én is falra másztam. Nekem anno az segített átvészelni a legmegalázóbb, legmegnyomorítóbb munkahelyi szituációkat, hogy volt egy szívem vágya, amit dédelgettem, mint hivatásbeli cél, és apránként munka mellett tudtam tenni érte. Nekem ez segített. (sajnos családi tragédia ebben totál visszavetett, de az már másik történet)
2022. okt. 11. 11:04
 19/26 anonim ***** válasza:
36%
Annyira cuki, hogy a 7-8as szakérti meg a magyar munkaerőpiacot, meg alázza a többi válaszolót, akinek apu-anyu alája rakta a családi céget. :'D
2022. okt. 11. 11:29
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos a cégek legalább fele meg fog most szűnni, ez a válság nagyobb, mint a 2008-as tízéves válság volt. Rengetegen kerülnek szörnyű kilátástalan helyzetbe, a katások adója megháromszorozódott átalányadósként, és ehhez jön a többszörösére nőtt rezsi, plusz a kemény munkanélküliség, nagyon rövid időn belül sokkal keményebb gondokkal kell sajnos küzdened, mint a munkahely nem elegáns volta.
2022. okt. 11. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!