Kit alkalmaznál munkára, aki 20 évig dolgozott egy állásban, egy munkahelyen, vagy aki 20 év alatt tucatnyi cégnél megfordult hasonló munkakörökben, vagyis szakmáját érintő tevékenységekben?
Nálunk van nem egy és nem két ilyen őskövület akik 10-20 akár 30 éve helyben vannak és egyike sem egy penge, finoman szólva, inkább olyan éppen megtűrt, még éppen jó átlagsenki, akiket csak azért nem rúgnak ki, mert hát rég ott vannak, sok lenne a végkieg, meg aztán a munkát úgy alapszinten ellátják, többet nagyon nem lehet elvárni tőlük.
mint egy régi rózsatő a ház előtt. évente 1x virágzik már nem szép de hát ott van 100 éve, hát jó az ott.. darab-darab.
"7-es és ez miért is baj? a többség pénzért dolgozik, nem szórakozásból.."
Az a baj, hogy ahogy leírtam, zéró motiváltság, fejlődni akarás vagy egyáltalán munkakedv van bennük. Nyilván mindig elégedetlenek, miközben tengenek lengenek egész nap. Pontosan olyanok, mint amit az előttem hozzászóló leírt, az ilyen megszokott, megtűrt emberek.
Értem én, hogy valaki nem szórakozásból dolgozik, de munkaadóként nyilván nem azt akarom felvenni, akiről előre lehet tudni, hogy egy lusta, céltalan, motiválatlan dög. Pontozzatok le, ettől még így van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!