Mennyire fontos neked hogy milyenek a kollégáid?
Figyelt kérdés
Az rendben h dolgozni megy az ember nem barátkozni.
De szerintem jobban megy a munka és telik az idő amikor beszélnek egymással meg " elvannak" a kollégák, nem nonstop beszédre gondolok.
De pl nekem van kollégám akivel dolgozom 2en vagyunk bent 15m2en 12órán át, és csak köszön nem több. Azt se mondja h jó étvágyat vagy egészségedre tüsszögéskor, mintha ott se lennék.
2022. okt. 8. 10:01
21/22 anonim válasza:
20
Én voltam kétszemélyes irodában, az se biztosíték semmire, mert a csajhoz folyton jártak be máshonnan szövegelni, vagy munkaügyben, állandóan tele volt az iroda. Plusz még a légkondit is folyton nagyon lecsavarta, mert klimaxos meg nagyon kövér is volt. Lehet több ember is, csak azok olyanok legyenek, normálisak.
22/22 anonim válasza:
Nekem fontos. Olyan munkám van, hogy sok váratlan helyzetre kell reagálni, ilyenkor jó, ha bárkitől tudok segítséget kérni. Az ebédszünetben pedig jól esik nem a munkára koncentrálni, hanem egyet beszélgetni a többiekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!