FONTOS! Kaposvári TESCOBAN dolgozott már valaki?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 19:04
2/19 A kérdező kommentje:
mert, 18án este elvileg be kell mennem dolgozni (bár nem 100%) viszont nem tudom hogy ott merre van a személyzeti bejárat, és ügye nem lessz nyitva az nap.Nem vagyok most kaposváron nem tudom megnézni, ki van e írva valami.
2022. ápr. 15. 19:37
3/19 A kérdező kommentje:
Remélem normális leginkább HASZNOS válasz fog jönni...
2022. ápr. 15. 19:38
4/19 anonim válasza:
Ha nem kapsz választ, max körbe járod.
5/19 anonim válasza:
Tényleg járd körbe, mert hátul van a park felöl.
Mit kell ott ilyenkor csinálni?
6/19 A kérdező kommentje:
megnéztem a google térképen, hát nem tudom én ott olyan ajtót nem látok ahol csengő lenne.. vagy ki lenne írva hogy személyzeti. Komolyan úgy érzem jobb ha nem is megyek be.
2022. ápr. 15. 19:45
7/19 anonim válasza:
Pedig ott van, barátnőm dolgozott ott.
Mondjuk neki sosem kellett bemenni ilyenkor.
8/19 A kérdező kommentje:
Hát most nem rég ment el arrafelé az egyik ottani ismerősöm annyit írt hogy kb semelyik ajtón nincs csengő, az egyiken van egy piros gomb ami csomagátvétel vagy mi volt ráírva, illetve néhány gomb amire volt egy pici telefon "rajzolva" Talán az lenne? Vagy kopogjak be mindenhol ?
2022. ápr. 15. 19:57
9/19 anonim válasza:
10/19 A kérdező kommentje:
a kék kicsire gondolsz?
2022. ápr. 15. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!