Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire fontos neked hogy...

Mennyire fontos neked hogy milyenek a kollégáid?

Figyelt kérdés

Az rendben h dolgozni megy az ember nem barátkozni.

De szerintem jobban megy a munka és telik az idő amikor beszélnek egymással meg " elvannak" a kollégák, nem nonstop beszédre gondolok.

De pl nekem van kollégám akivel dolgozom 2en vagyunk bent 15m2en 12órán át, és csak köszön nem több. Azt se mondja h jó étvágyat vagy egészségedre tüsszögéskor, mintha ott se lennék.

2022. okt. 8. 10:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

10

Ha házas vagy, akkor meg az megy, hogy mikor jön a gyerek. Ha meg van már n, akkor miért nem n+1...

2022. okt. 8. 12:02
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
11: Ha meg sok gyereked van, akkor a kérdés, hogy miképp tudod a famíliát ilyen alacsony fizetésből eltartani. Biztos valami illegális bizniszt is tolsz a munka mellett.
2022. okt. 8. 12:07
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Egy szó, mint száz!

A legtöbb probléma forrása mindig az ember! :)

2022. okt. 8. 12:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én jobban szeretem azt, ha nem beszélgetnek.

Utálom amikor a hátam mögött még "családfa kutatást" is csinálnak, annyira kíváncsiak.

Azt se tudom hogy hívják mr.Kíváncsit, de ő még azt is tudja milyen pelenkát adtak rám baba koromban. Mindent. Hol dolgozott apám, nagyapám, stb. Semmi közük ezekhez. Miért érdekli őket egyáltalán?

Van a másik véglet; minden nap kibeszélni ki mit főzött tegnap. Mit főzöl ma? A zseniális férj aranyköpéseinek kitárgyalása (pl: jobbat sz4rok mint amit főzöl asszony - és ezt büszkén elmondja mindenkinek), gyerek téma (persze azt is elmondani milyen színűt f0sott... ebédidőben a legjobb végighallgatni) .

2022. okt. 8. 12:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos milyenek a kollégák.

Inkább hozzám se szóljanak mint egész nap fosságk a szót.

2022. okt. 8. 13:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdektelen vagyok velük szemben, mert nagyon kevés a normális ember Mo.-n, így teljesen kiégve végzem a dolgaimat a zemberek közt.
2022. okt. 8. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A jó Isten adná, hogy ne szólalnának meg sose. Nekem már nem fontos milyenek annyi sok felesleges stresszt okozott. Ápoló vagyok, megsem gondolnátok, hogy felnőtt nők mire képesek. Hashajtót tesznek a kávédba, meglopnak, meg sorolhatnám még. A pletykák a legkisebb gond. A betegekkel mint a kutyákkal úgy beszélnek. Aztán jönnek azzal ezek a f@sszopók hogy a fiatalok nem tisztelik az idősebbeket 😰 Mintha olyan nagy tisztelni való lenne bennük. Gusztustalanok. De 5 év alatt megszoktam és van már annyi rutinom, hogy egyedül is ellátom a betegeket, a nap nagy részét a kórteremben töltöm a kezem jár nem a szám és nem foglalkozom vele mit mondanak, elmebetegek sajnos. A legrosszabb, hogy a saját szüleimen is néha felfedezem. Engem tényleg teljesen hidegen hagy a kollégák magánélete és nem is tudon megérteni, hogy tudnak még otthon is a benti dolgokkal foglalkozni?
2022. okt. 9. 12:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17

Nekem irodában nyomták bele a vizembe a fertőtlenítőmet.

2022. okt. 9. 12:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18: Nekem gyárban dolgozva sót öntött az ásványvizembe az egyik proli bunkó kolléga.
2022. okt. 9. 13:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam még ennyire durva dolog nem volt, de kiközösítést, beszólogatást már sokat átéltem. Négyfős női iroda... Komolyan, rosszabb, mint az általános iskola. De ami durva, hogy láttam olyat is, hogy valaki azt hitte, egy másik munkatárssal legjobb barátok, nem alaptanul, ez a másik munkatárs mindig nyalt neki, kedves volt vele, aztán ahogy kiment az ajtón, rá 2 percre már győzködte a főnököt, hogy rúgja ki az a másik lányt, hazudozott, és mindenért bemószerolta. Nekem fontos lenne, hogy legalább azokkal a kollégákkal meglegyek, akikkel közvetlen egy irodában ülök, de sosem volt még ilyen. Sajnos mióta dolgozom, lassan megutálom az embereket, szívem szerint menekülnék innen is. Megpróbálok valamennyi tapasztalatot magamra szedni, mert jelenleg nincs olyan szakmai tudásom, hogy követelőzhessek, de a következő helyemen már interjún jelezni fogom, hogy két személyesnél nagyobb irodába nem ülök. Arról ne is beszéljünk, hogy folyton pletykáló, zenét hallgató nők mellett mennyire lehet a munkával haladni, aztán maradhatok bent a szabadidőm rovására, mert ilyen környezetben semmit sem sikerül befejezni. Pletykás, rosszindulatú perszóna a csapat jelentős része, mindenhol.
2022. okt. 9. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!