Mennyire fontos neked hogy milyenek a kollégáid?
Az rendben h dolgozni megy az ember nem barátkozni.
De szerintem jobban megy a munka és telik az idő amikor beszélnek egymással meg " elvannak" a kollégák, nem nonstop beszédre gondolok.
De pl nekem van kollégám akivel dolgozom 2en vagyunk bent 15m2en 12órán át, és csak köszön nem több. Azt se mondja h jó étvágyat vagy egészségedre tüsszögéskor, mintha ott se lennék.
10
Ha házas vagy, akkor meg az megy, hogy mikor jön a gyerek. Ha meg van már n, akkor miért nem n+1...
Egy szó, mint száz!
A legtöbb probléma forrása mindig az ember! :)
Én jobban szeretem azt, ha nem beszélgetnek.
Utálom amikor a hátam mögött még "családfa kutatást" is csinálnak, annyira kíváncsiak.
Azt se tudom hogy hívják mr.Kíváncsit, de ő még azt is tudja milyen pelenkát adtak rám baba koromban. Mindent. Hol dolgozott apám, nagyapám, stb. Semmi közük ezekhez. Miért érdekli őket egyáltalán?
Van a másik véglet; minden nap kibeszélni ki mit főzött tegnap. Mit főzöl ma? A zseniális férj aranyköpéseinek kitárgyalása (pl: jobbat sz4rok mint amit főzöl asszony - és ezt büszkén elmondja mindenkinek), gyerek téma (persze azt is elmondani milyen színűt f0sott... ebédidőben a legjobb végighallgatni) .
Nekem fontos milyenek a kollégák.
Inkább hozzám se szóljanak mint egész nap fosságk a szót.
17
Nekem irodában nyomták bele a vizembe a fertőtlenítőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!