Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktatok néha inni a munkahel...

Szoktatok néha inni a munkahelyen, pl ha unatkoztok, fáztok, sötétben kell hazamenni, vagy csak úgy?

Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 14:13
1 2 3
 21/28 Kólauborkával ***** válasza:
46%

Számomra esküszöm meglepő, hogy a szúrós polgárpukkasztó kommentem nem kapott eddig semmi negatívot, nem baj, a nélkül is leírom a másik felét:

Ugye az alkohol ugyan olyan pszihoaktív drog, amiket előszeretettel lenéznek (a leghangosabban általában alkoholisták, hogy a drog már pedig rossz), szóval aki elfogadja az alkoholt, az igazából nyugodtan elfogadhatja az összes egy kalap alatt lévő szert is, néhány talán kevésbé is káros, mint az alkohol.

2022. okt. 5. 16:37
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Kólauborkával:

Tökmindegy, én mindegyiket elfogadom, de munkaidőben egyik sem, hacsak nincs valami különleges alkalom. Aki nem bírja ki, azt ki kellene rúgni. Szvsz a dohányzást is ide kellene venni.

2022. okt. 5. 16:41
 23/28 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Egyébként egyet értek, bármi ilyen szer használhatatlanná teszi az embert (gondolom ez ellen is lesz érv), szóval én se kollégát se felettest nem kérek, aki munkaidőben nyomat bármit, mert az igazából csak útban van onnantól kezdve és hátráltat bármilyen munkavégzést.
2022. okt. 5. 16:47
 24/28 anonim ***** válasza:
23%
22: A nikotin nem módosítja a tudatot.
2022. okt. 5. 17:02
 25/28 anonim ***** válasza:
29%

24:

Dehogynem.

2022. okt. 5. 17:05
 26/28 anonim ***** válasza:
29%
25: Hogy lenne az? Bódult lesz tőle a fogyasztó? Nehezebben koncentrál utána?
2022. okt. 5. 17:55
 27/28 anonim ***** válasza:
46%

Olyan van, hogy ha az esti műszakkal végeztünk, akkor utána ott iszogatunk. Nem részegségig, csak 2-3 sört mondjuk. Pláne péntek, és szombat éjjel, akkor mindenki egy kicsit gyászol, hogy a haverok szórakoztak valahol, mi meg benn szoptunk.

Műszakban soha.

2022. okt. 10. 00:30
 28/28 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Nem vagyok alkoholista.
2023. jan. 11. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!