Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktatok néha inni a munkahel...

Szoktatok néha inni a munkahelyen, pl ha unatkoztok, fáztok, sötétben kell hazamenni, vagy csak úgy?

Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 14:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igen, amikor pl télen hideg ködös sötétben mész haza, és eleged van az egészből és úgyis tömegközlekedéssel vagy, akkor egy pohárka miért ne
2022. okt. 5. 14:36
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
9-nél a pont. :)
2022. okt. 5. 14:36
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, nem!!!
2022. okt. 5. 14:38
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
Ha te nem érted, hogy ezek miért alkesz kifogások, akkor van egy rossz hírem, alkesz vagy
2022. okt. 5. 14:45
 15/28 A kérdező kommentje:
igen, és?
2022. okt. 5. 14:50
 16/28 Kólauborkával ***** válasza:
72%
Én csak meló után hazafele szúrok egyet, egyedül, sötét, bkv, miért ne, ha elűzi a félelmet…
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"2es az hogy télen sötétben hidegben benn ülsz egy irodába cső egyedül, miért is lenne alkesz kifogás?!"

Nem 2-es vagyok, de válaszolok helyette is:

Igen, ez alkesz kifogás. Egyrészt munkahelyen különleges alkalmakat leszámítva nem iszunk.

Másrészt ha az unalmadat és fázasodat rendszeresen alkohollal igyekszed enyhíteni, az pont hogy alkoholizmus. A hideg ellen hogyhogy nem egy pohár meleg teát iszol? Az unalom ellen, ha nincs épp munka, de bent kell lenned, miért nem mondjuk olvasol valamit vagy ha PC előtt ülsz, nekiállsz valami újat megtanulni, esetleg megnézel egy filmet, meghallgatsz valamit, elovlasod a híreket, stb., stb. Neked valamiért az alkohol kell ilyenkor. Ez a valami az, amit alkohol függőségnek neveznek.

18/28 A kérdező kommentje:
17 igazad van, de nem jókedvemből ülök benn, és igen munka sincs már olyankor. És igen netezni szoktam, azt lehet, de ilyenkor magányos is vagyok, és kb semmi dolgom.
2022. okt. 5. 14:56
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, anno közmunkában dolgoztam együtt alkeszokkal, akik néha másnaposan jöttek be dolgozni. Amikor megkérdeztem, hogy ugyan miért nem bírják megvárni a hétvégét, egyikük rámförmedt, hogy ne okoskodjak olyanról, amiben nincs tapasztalatom. :O :) Meg különben is, ő előző nap munka után rossz hírt kapott, így muszáj volt berúgnia, a franc vár hétvégéig. Tehát meg lehet ezt magyarázni és ideologizálni. Ha mással nem, avval, hogy esik az eső, rossz kedved van, így piálni kell.
2022. okt. 5. 15:31
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ásványvizet.
2022. okt. 5. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!