Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Annyira idegesítő hogy az...

Annyira idegesítő hogy az irodában van egy kollegám aki az én személyiségemmel akar érvényesülni, teljesen úgy viselkedik ahogy én eleinte mert látta hogy a főnöknek is tetszik. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ő nagyon visszahúzódó volt, alig beszélt bárkivel is most meg totál úgy viselkedik mint én

#Munkahely kolléga
2022. okt. 2. 07:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%

#7: Tehát eddig te nyomtál le mindenkit és kezeltél alacsonyabb rendűnek, most meg emberedre akadtál?

Nem azon kellene aggódni, hogy ha már tükröt tartottak, és látod milyen gáz a személyiséged, hogyan változtass?

2022. okt. 2. 08:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Én magamat adtam okostojás nem bántottam senkit mert az nem az én egyéniségemre vall viszont észrevettem hogy féltékeny rám így ő lett olyan mint én
2022. okt. 2. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

Az lehet, hogy én vagyok az okostojás, de hogy még így sem esik le, hogy mi a probléma, az érdekes.

Olyan viselkedést kifogásolsz máson, amit te magad művelsz. Ha te csinálod rendben van, ha más, akkor nem?

2022. okt. 2. 09:07
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem lenne gond ha ő ilyen lenne csak ő nem ilyen, nem önmagát adja hanem csak utánoz és így akar jó benyomást kelteni… érted már??? Személyiség lopó
2022. okt. 2. 09:11
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Én értem, csak nem ezt mondtad. Bizonyos tulajdonságokat magadnak jónak tartasz, másokat pedig elítélsz miatta, ezt hívják kettősmércének
2022. okt. 2. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Ezt azok nem èrthetik akiket nem utánoznak, akiknek nem lopkodják le a stílusát. Rohadtul irritáló pedig szerintem is az utánzás.
2022. okt. 2. 11:24
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

Kezdd el égetni,mondd neki hogy mennyire gáz amikor utánoz! Mint egy majom!

Tipikus bohóc!

2022. okt. 2. 12:09
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Védd meg a saját stílusodat és legyél tökös!
2022. okt. 2. 12:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Vagy csak egyszerűen megtalalta a saját hangját? Feloldódott és kinyílt? De, biztos téged utánoz... Ha meg így is van, akkor tegyél rá magasról, azt kész.
2022. okt. 11. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem ér ez a dolog annyit, hogy ezen puffogj. Ellopja az energiáid. Ne foglalkozz vele, hagyd rá szerintem. Mármint az utánzóra. Próbáld meg ezt az utánzós szokását figyelmen kívül hagyni; ignorálni. Vagy nemtom, újíts be, időnként vegyél másmilyen ruhákat, ami nem a te stílusod; hogy összezavard. :):) Tudom, nincs annyi pénz, hogy hetente újíts ruhatárat; de azért kíváncsi lennék a reakciójára. :):)
2022. nov. 26. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!