Extrém idegesítő kollégát, hogy lehet elviselni?
24 órás szolgálatban vagyunk együtt. Állandóan beszél, de állandóan hülyeségeket. Azt hiszi az élettel kapcsolatban is mindent tud, meg mindenről tud mindent, és mindenről kioktat. Még a saját szakmámmal kapcsolatban is kioktat (építőipar szakmám van, ami a másodàllàsom, neki meg van a vagyonőri bizonyítvànya és ennyi, életében egy órát nem dolgozott építőiparban, mondta). Azt mondja mindig, hogy az építőiparosok proli csicskák, és lenézi őket, semmirekellő banda vagyunk. Szerintem meg igazából ő a nagy semmirekellő, mert együtt vagyunk egy szolgáltban, és mindent én csinálok, ő nagyon ritka az amikor megmozdul. Ha dolgozni kéne is inkább kimegy cigizni, vagy eltűnik 10-20 percre, pont amikor két emberes meló lenne, és szívok egyedül.
Olyan vagyonőr, hogy kipengette a pénzt a bizonyítvànyért, és megkapta, szóval a saját jogaival sincs tisztában, szemben velem, aki becsülettel végezte el ezt a szakmát is, és két magas beosztású rendőr, illetve egy ügyvéd volt az oktatóm, és mélyebben bele is mentünk a jogba (amit szerettem is). Tudom, az a megszokott, hogy a legtöbb ember megveszi ezt a szakmát, de akkor is legyen már tisztában az alapvető jogaival legalább, vagy ha nincs, akkor fogja be, és ne oktasson ki, mert én legalább egész életemben tanultam.
Mindenkit kibeszél, mondani nem lehet neki semmit, mert azt szétkürtöli az egész munkahelyen, az én fejemet is mindig idióta baromsàgokkak tömi, és minden erejével azon dolgozik, hogy én meg egy kollégám akivel nagyon jóban vagyunk összebalhézzunk. Mindkettőnk fejét hazugsàgokkal tömi egymásról, amiről mindketten tudunk.
Ha ő veszi át a szolgálatot, és lelép az előző műszak mielőtt én belépek az őrhelyre nem hajlandó átadni nekem semmilyen információt.
Túljàtsza a szerepét, és azt hiszi, hogy ő valami rendőr parancsnok.
Neki az élete az egész putri, ahol dolgozunk, mert ha tehetné éjjel-nappal bent lenne, de állandóan azt mondja, hogy én élek itt, miközben én még túlóràt sem vagyok hajlandó vállalni, mert azt nem fizetik ki.
Állandóan kritizálja a munkám, közben két percre se meri tőlem átvenni a teherportàt, mert hiába van hónapok óta cégnél fogalma nincs, hogy mit kell csinálni. Megpróbáltam megtanítani a teherportàzàsra, de azt mondta, hogy nem hajlandó megtanulni.
Most vettem egy autót, és állandóan leszólja azt, hogy egy ronccsal járok, közben neki jogosítványa sincs, mert elkezdte de még letenni sem tudta olyan hülye, értelemszerűen így autója sem volt soha, és az autókhoz sem ért. Legutóbb arról oktatott ki engem, hogy a jégoldó ugyanaz, mint a fagyálló. Aztán azt mondta, hogy ha már az akkumulátor rossz a kocsiban, akkor az egész autó rossz. Olyan az értelmi szintje, mint egy tíz éves hülye gyereknek. Rosszul vagyok tőle.
Tippek ellene? Az, hogy 24 órára bedugom a fülem fülhallgatóval az nem opció, mert folyamatos a kamionos forgalom, meg jönnek be emberek is a portàra, stb. Délutántól estig be szoktam dugni a fülem, hogy legalább akkor ne szóljon hozzám, de már ott tartok, hogy napközben sem bírom elviselni, és érthetetlen okból mindig őt kapom magam mellé, mint őrtàrs, és a főnök nem hajlandó tőle elrakni engem.
Nektek van/volt hasonló extrém idegesítő kollégàtok? Mi használt ellene?
Még szeretném ezt a kb két hónapot kihúzni úgy, hogy nem bolondulok meg, mert utána úgyis felmondok, mert elegem van az egész helyből, meg az egész cégből.
Adott esetben én közölném vele, hogy fogja be a száját. Vagy elmondanám neki mindig a galambos-sakkozós viccet (miért nem érdemes galambbal sakkozni, biztosan ismered), majd elfodulnék tőle.
Vagy abban a pillanatban, hogy eljezd bármit mondani, énekelni kezdesz vagy elmondod a napi időjárás jelentést/a rántotta készítését, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!