Volt már hogy meglepődtek a kollégák hogy felmondtál?
Nem én, hanem az egyik kollégám mondott fel így hiphop
Meglepődtünk, kB 3 napig volt téma aztán ennyi 🤣
Egyszerű betanított munkák, ahová nem kell különösebb végzettség:
Jönnek-mennek az emberek, könnyen pótolhatóak. Amire már egyáltalán nem volt egyszerű vagy ésszerű megoldás, onnan leléptem.
Úgysem tudta volna megoldani a vezetőség azt, ami alapból probléma (és ennek tudatában is voltak/vannak) már az első naptól kezdve. A létszám megvan, te meg le vagy szarva, old meg.
Ha nem tudod úgyis van más a helyedre, könnyen pótolható tanulatlan rabszolga vagy. Bármit megteszel a pénzért (ehhez mekkora egó kell) 😂
Megoldottam, időben leléptem. De azért ha meggondolnád magad, visszavárunk. 🖕
Ja, a másik meg kapja a több fizetést fele annyi munkáért stb...
Vagy sokszor csak simán találtam egy jobbat/közelebbit, esetleg jobban fizetőt, ahol MEGBECSÜLIK az embert.
Ezért.
Minek magyarázkodni, van amit nem lehet megjavítani, és nem is akarnak rajta javítani. Úgyis van másik a helyére, ha elmegy.
(Egyébként visszajelzések alapján az idő engem igazol)
Volt, hogy felmondtam: a kollégák csak néztek, mert hírtelen jött nekik.
Meg is szívattam ezzel magamat, mert 3 nap után feladtam az új helyen, majd visszamentem az eredetibe. Akkor is néztek, hogy miért vagyok ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!