Volt olyan, hogy olyasmi miatt irigykedtek rád, amin nagyon meglepődtél?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta, irigyli a nevemet, mert olyan szép, pedig semmi extra, egy városnév meg egy szimpla rövid keresztnév. Elmondta, hogy hogy utálja a nevét és alig várja, hogy férjhez mehessen és megváltoztassa. Pedig az ő neve is normális, nem égő vagy fura.2017. márc. 20. 08:38
1/3 anonim válasza:
Nekem a családomat irigylik, pedig a tesóimmal egyfolytában harcolunk, nincs olyan alkalom, amikor a nővérem és a bátyám egy szobávan vannak, hogy ne kapnának össze. Szerintem nagyon sok priblémánk van a gyerek-szülő kapcsolatokban is, de ennek ellenére irigylik azt a szeretetet és azt, hogy bárkitől megvédjük a másikat. Azóta jobban értékelem a családomat.
2/3 Metionin válasza:
Én többször hallottam már vissza, hogy milyen jó nekem, mert magamat tartom el és így nem szólhatnak bele a szülem, hogy mit veszek. Mert nekik mindig be kell számolni róla, hogy mire költenek, hogy a szülő erre meg arra nem ad pénzt. Szerintem ha nekik kellett volna éjszakánként dolgozni az egyetem mellett, nem lettek volna annyira a helyemben.
A másik, hogy sokan irigylik az alakomat, amit nem értek. Képtelenül soványnak látom magam, nem értem, hogy ez hogy tetszhet bárkinek.
3/3 anonim válasza:
Egyik osztálytársam úgy viselkedett velem mint aki utál, aztán kiderült, hogy azért mert irígy arra hogy magasabb vagyok nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!