Volt màr olyan, hogy olyan szinten megaláztak munkahelyen, hogy pszichológushoz kellett menned?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 07:09
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos engem is mindig a nàrcisztikusok megtalálnak. Nàlunk is nagyon durva mobbing van. Képzeljétek el, hozzànk még egy pszichológus is jött dolgozni, azt hittem, van isten, aztàn kiderült, hogy csak behàlóztàk őt is... Nagyon gàz az egész. Fel is mondtam, de még a felmondàsi időmet ki kell itt töltenem. Nagyon rossz ez az egész, a főnökünktől is kértem segítséget, de nem kaptam. Olyan ez a mobbing, hogy mindenki tudja, de letagadja, félelemből, engem teljesen összezavar, és szinte az jön ki az egészből, mintha én hazudoznék, és semmi nem lenne belőle igaz. Pedig igaz, megalàztak, kihasznàltak, kihajtottak, az utolsó bőrt is lehúztàk rólam. Sajnos én is azt érzem, hogy talàn jobb lenne valamit tanulni, és otthonról dolgozni, vagy sajàt irodàból, mert kezdem azt érezni, hogy én nem vagyok emberek közé való... :(
2022. okt. 1. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!