Volt olyan munkád amire azt mondták ne hagyd ott de te mégse fogadtad meg?
Van. Covid alatt untam meg a helyet és kértem emelést, amit nem kaptam meg. Zavart, hogy nem haladok szakmailag, veszélyes a meló és még a főnök is gáz. Még otthon laktam, az otthoniak meg azt mondták, hogy nehogy felmerjek mondani, most úgysem találnék mást, az egy biztos hely és egyebek.
Aztán, mégis felmondtam és találtam rá pár hónapra egy jobb helyet.
Volt. Nem sokat agyaltam, annyi volt csak a kérdés hogy mennyi pénzt vegyek még ki belőle. Aztán amikor már úgy éreztem, hogy nagyon elegem van, akkor jött a felmondás és még 1 hónapot ott voltam.
Vegyes érzelmeim vannak, mert valamilyen tekintetben szerettem, de más szempontból nézve nagyon utáltam, nem poénból hagytam ott. Konkrétan a mai napig vannak rémálmaim és szorongásom miatta (kb. 6 éves sztori pedig).
Nem bántam meg semmiképp, de amit a kollégám mondott, hogy nem találok annál jobb helyet, néha eszembe jut. Nem volt egyáltalán jó, ne értsd félre, pl. volt egy szadista alvezető, aki szpatta mindig az újoncokat, hónapokig belém is állt a féreg. De - ez inkább már a magyar viszonyokról mond el sokat - itt voltak a legnagyobb arányban jófej/értelmes kollégák, a többi helyen nagyon nehéz volt 3-4-nél többet találni.
Nálam ez + melóhely. De nem hivatalos. Nekem is azt mondják ne hagyjam ott mert ki tudja mi lesz az árakkal. Ezt a pénzt meg el tudom tenni. De fizetett szabi nincs meg hasonlók..
Viszont igaz h nemrég vagyok itt,de kezd elegem lenni h van aki semmit nem akar csinálni, de ugyanannyit kap mint én.
Nekem nem kell felmondanom.
Volt amikor nyári szabik alatt rohangáltam ki kulfoldre kulfoldi munkákbol pár szazezreket összeszedni és volt hogy reszmunkás melo mellett vállaltam másik részmunkást is, meg olyan ia hogy home office-os melo mellett vállaltam mást is.
Nálam soha nem volt még olyat hogy egyiket el kéne dobnom egy másikért vagy a semmibe ugrani egy munkahelyrol.
Volt. Semeddig nem gondolkodtam, hogy menjek e vagy se.
Vállalkozásomra is azt mondták, hogy ne kezdjem el.. Elkezdtem. Aztán mondták, hogy hagyjam abba, nem tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!