Hány évesen módosítottál pályát? Miről mire? Volt segítséged, tartalékod a bizonytalan kezdeti időszakra? Hogyan fogadtak az új területen pályakezdőként?
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 12:48
1/3 anonim válasza:
Eloszor taxis hiena voltam, utana hamar jott a striciskedes. Kesobb drogdiler lettem, majd jottek az ingatlanok.
Ma mar tisztesseges ember vagyok … szerintem jol mentek a valtasok :)
2/3 anonim válasza:
Átlagos köztisztviselő voltam. 7 éve elkezdtem a pókert, ami olyan jól sikerült, hogy ma már csak azt csinálom. Játszottam és nyertem Vegasban, Monte-Carloban, Párizsban. Jelenleg csak olnile versenyek vannak, de azok is jók.
3/3 anonim válasza:
25 évesen villamosmérnökről informatikusra. 3 év msc után jól be tudtam illeszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!