Ki engedhet meg magának rögtön jan 1-től egy jó hetes szabit? Mert jan 8-ig tart a téli szünet így akinek kissulis gyereke van, az megszívta!
Írhattam volna 53,7-et is. Egy hasraütésszerű szám volt ami magasabb a 20-nál. Nem hittem hogy túl kell magyarázni.
"5 nap január első hete"
EMBER!!! lehet nekem 100 nap szabim is NEM EZ A KÉRDÉS!!
Hanem az a kérdés milyen hely az ahol elnézik hogy egyből úgy kezdjem a januárt (a karácsonyi leállás után... ugyebár..) hogy 5 nap szabi kapásból!!
Ezt hol engedik meg? Hát ha én ilyen igénnyel állnék elő a munkahelyen kerek perec megmondanák hogy NEM.
Nekem megengedik, hogy januárt szabival indítsam.
Hogy rohadjak meg.
Keress másik állást ha ennyire nem szereted.
Aki keres az idővel talál, aki csak a kifogáskeresésre fekszik rá az tovább sír.
"az a kérdés milyen hely az ahol elnézik hogy egyből úgy kezdjem a januárt (a karácsonyi leállás után... ugyebár..) hogy 5 nap szabi kapásból"
Én még nem igazán hallottam olyanról hogy ne engednék meg. A legtöbb ismerősöm rá szokott húzni még pár napot. A munkahelyeik a teljesség igénye nélkül: multik (többféle), autószerviz, könyvtár, tévécsatorna, rendezvényhelyszín, étterem, labor, stb stb.
Szerintem több helyen engedik mint ahol nem, csak időben kell szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!