Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki engedhet meg magának...

Ki engedhet meg magának rögtön jan 1-től egy jó hetes szabit? Mert jan 8-ig tart a téli szünet így akinek kissulis gyereke van, az megszívta!

Figyelt kérdés
3 hét a téli szünet! KI engedhet meg magának ennyi szabit?? Ráadásul jan 8-ig tart vagyis úgy kezdjem az évet hoyg 1 hét szabi? Hol adják ezt ki? Sehol!
2022. szept. 29. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
10: Miért kéne ahhoz 60 nap?
2022. szept. 30. 10:31
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Írhattam volna 53,7-et is. Egy hasraütésszerű szám volt ami magasabb a 20-nál. Nem hittem hogy túl kell magyarázni.

2022. szept. 30. 10:35
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
A 20 nap tényleg igazságtalan. A legfiatalabb dolgozóknak is legalább 25 kellene. 15 nap nyárra, 5 nap a két téli ünnep közé, a többit meg amikor akarja.
2022. szept. 30. 10:37
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
Én csak azt nem értem miért jár korral több szabadság, miért nincs alapból egy magasabb szabadsági ráta már fiatalon is. Nem mintha az emberek többségének lenne lehetősége és ideje elfogyasztani akár csak 20 napot is.
2022. szept. 30. 10:47
 15/18 A kérdező kommentje:

"5 nap január első hete"

EMBER!!! lehet nekem 100 nap szabim is NEM EZ A KÉRDÉS!!

Hanem az a kérdés milyen hely az ahol elnézik hogy egyből úgy kezdjem a januárt (a karácsonyi leállás után... ugyebár..) hogy 5 nap szabi kapásból!!

Ezt hol engedik meg? Hát ha én ilyen igénnyel állnék elő a munkahelyen kerek perec megmondanák hogy NEM.

2022. szept. 30. 11:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Ha meg nem megyek be, kivágnak.
2022. szept. 30. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

Nekem megengedik, hogy januárt szabival indítsam.

Hogy rohadjak meg.

Keress másik állást ha ennyire nem szereted.

Aki keres az idővel talál, aki csak a kifogáskeresésre fekszik rá az tovább sír.

2022. szept. 30. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:

"az a kérdés milyen hely az ahol elnézik hogy egyből úgy kezdjem a januárt (a karácsonyi leállás után... ugyebár..) hogy 5 nap szabi kapásból"

Én még nem igazán hallottam olyanról hogy ne engednék meg. A legtöbb ismerősöm rá szokott húzni még pár napot. A munkahelyeik a teljesség igénye nélkül: multik (többféle), autószerviz, könyvtár, tévécsatorna, rendezvényhelyszín, étterem, labor, stb stb.

Szerintem több helyen engedik mint ahol nem, csak időben kell szólni.

2022. szept. 30. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!