Kölcsönös irigység a munkahelyen.Hogyan orvosoljam?
Van egy kolléganőm akivel azt hittem hogy jóba vagyok de nem vagyok már benne olyan biztos.
A sztori még nyáron kezdődött kis dolgokkal amikor egy külföldi nyaralásról hazatérve megjegyezte nem is vagyok olyan barna mint lehetnék ez nem is volna baj csak rajta kívül mindenki az “azta de barna vagy” köszöntést kaptam.
Jóba vagyok a csapattal de ha vele dolgozok nem vesznek úgy észre úgy érzem elszívja a “fényességem” Bár én is kedvelt vagyok őt jobban szeretik mert sosincs rossz kedve az emberek képébe mászik műnyállal művigyorral én meg az a diszkrét kedves fajta vagyok.Nem minden nap van energiám mosolyogni.
Még azt sem veszik észre ha hibázik pedig én már többször láttam fél órával később megkezdeni a melót mert kávé ,cigi stb.Ha én hibàzok azt meg észreveszik.Mintha valami természetfeletti bűvköre lenne.
Szülinapi bulit szervezünk egy másik kollegámnak amire csináltunk külön egy Messenger csoportot.Megkérdeztek h szabinapomon be tudok -e menni a szülinapra mert akkor fogják majd megtartani amire nem tudtam egyből válaszolni mert már munkából hazaérve otthon fürödtem.
Erre ő válaszol helyettem!
Igaz olyan dologban válaszolt amiről már korábban egyeztetett és felkérdezett engem de akkor is .
A gyengeségeimre azonnal kap. Volt egy férfi kollegám akivel összekaptunk mert fáradt voltam és ő is. Felajánlotta ez a kedves lány hogy majd bemegy ő a recepcióra takarítani h ne kelljen talizzak ott senkivel én rávágtam h köszönöm de ellátom a munkám magam is ,egy vita nem a világ vége amit azóta már rendeztem is a sráccal. Lehet tényleg segíteni akart csak én látok bele rosszat nem tudom. Egyedül a szülinapot várom hogy lássam az arcát hogy viseli azt ha nem ő van a középpontban.
Érdemes ekkora irigység mellett itt maradnom?
A dolgok nem igazán fognak változni főleg ha ő lesz az új műszakvezető (mert őt szánják erre a posztra)
Ezt nem irigylem tőle én munka mellett tanulok más terveim vannak. Csak félek h ezt nem igazán tudnám félretenni ha ő lenne a főnököm.Maradjak? Mit gondoltok?
Ilyenkor annyira örülök, hogy már távmunkában dolgozhatok.
Én nem értem, miért kell ilyen dedósan viselkedni egy munkahelyen?
Hát látod én sem értem de ha egyszer ő ilyen…
de igazad van nem foglalkozom vele
És az sem aki ismeretlenül a monitor mögött ilyeneket írkál ;)
Puszi szép napot!
Mindjárt krokodilkönnyeket ejtek :D :D
Jól van akkor csak én vagyok a hibás .Megvilágosodtam .köszönöm :D :D :D
"Kölcsönös irigység a munkahelyen"
Ki irigy kire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!