Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valaha letudom mosni magamról...

Valaha letudom mosni magamról a negatív véleményt?

Figyelt kérdés

Külföldön kezdtem dolgozni, nagyon kevés nyelvismerettel ezért szorgalommal kompenzáltam a hiányosságom és megkaptam a bizalmat, már itt vagyok 3 éve. Viszont tény, hogy nehezebben tanultam (nyelv, kézügyesség, derékfájás) és pár ember lenézett emiatt és nem akartak velem dolgozni, mert "lassú" vagyok, pedig valójában középmezőnybe voltam csak mindig kell valaki akit lehet szekálni

Mára már értek mindent, tudom mi hogy működik, nem hibázok, a derekam is csak néha fáj, tényleg a legjobbak közé tartozom. Az az 5-6 ember közül aki lenézett már csak egy aki jobb nálam, a többi most azért köpköd rám mert sokkal jobban hajtok mint ők. Mert ez ugye bántja a büszkeségük. Mára megfordult a helyzet és már én nem akarok velük dolgozni, mert visszahúznak. Ők csak addig hajtottak amíg meg nem kapták a szerződést.

A főnöktől az egyik legjobb prémiumot kaptam, ami elvileg titkos de a kisfőnök elmondta mindenkinek és azért is köpködnek mert van akinél 2x annyi bónuszt kapok.

Ezek a munkatársak elfogadnak valaha vagy tök mindegy hogy dolgozok úgy is köpködni / kibeszélni fognak?

2021. nov. 14. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Melyik ország és milyen munka?

Hány éves vagy és milyen nemű?

2021. nov. 14. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Ha már nem érdekel majd téged, hogy mit gondolnak, akkor simán lehet, hogy nyalizni is fognak.

Amúgy tipik fingembereknel tűnnek.

2021. nov. 14. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem úgy tűnik eleve a beszéljük-ki kategóriába tettek

Ezen talán egy közös ivászattal (jó sokkal) és szociális érzékkel lehet fordítani, nem tudom

2021. nov. 14. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem nagyon fog változni. Sok a szar ember, aki b*szik rendesen dolgozni, de még azt se bírja elviselni, ha te rendesen dolgozol. Aztán ha pénzt vagy előléptetést kapsz, akkor még irigyek is.
2021. nov. 14. 10:12
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 meg szerintem az emberek 90%-a nincs tisztában az értékeivel

A legtöbben azt mondják magukról ők 10/10 dolgozók, sose hibáznak, minden percben a maximumot nyújtják, stb. az igazság meg kb. ennek a fele

Régen én olyan 10/6.5 voltam, erős középmezőny ma inkább 10/8.5, de bárkivel felveszem a versenyt ha a helyzet úgy hozza... de nem hazudom magam 10/10-nek

A főnöknek is megmondtam mikor én kaptam a 3. legjobb prémiumot egyetértek vele mert a másik kettő jobban megérdemli

Próbálok nem odafigyelni mikor beszólogatnak a románok meg az arabok de szerintem ők nem csak a munka miatt köpködnek rám

2021. nov. 14. 10:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehogy fognak megváltozni.
2021. nov. 14. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Elmondom neked miért köpködnek rád: te a melót versenynek tekinted, amiben nyerni akarsz. Ezért.

A meló nem verseny, hanem inkább kooperáció kérdése, az egyéni teljesítmény fontos lehet, de akkor viselkedsz jól, ha kifelé ezt szerényen kommunikálod, azaz nem pontozgatod és hasonlítgatod magad máshoz. Ez nem vet jó fényt rád.

Legyél szerény, elég ha a vezetőid tudják, hogy mire vagy képes.

Ennek több előnye is van: nem fognak köpködni rád és ha egyszer kitesznek a cégtől, akkor nem leszel annyira csalódott.

2021. nov. 14. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg töle, hogy mekkora szerszámmal rendelkezik és hogy a kupakon van-e bőr vagy metélt, hátha az is segít neked 1es...
2021. nov. 25. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!