Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tanácstalan vagyok egy pasi...

Tanácstalan vagyok egy pasi végett, tudnátok pár véleményt írni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nekem új a dolog így nem tudom hova tenni.

Pár hete kezdtem el dolgozni egy cégnél. Mindenki megnéz hogy ki ez az új egyén de egy pasi még véletlenül se nézett rám. Mintha ismerne de nem láttam közös ismerősöket a közösségi oldalakon.

Tehát… feltűnően kerüli a tekintetem. Mikor bemegyek ahol ő van egy ezredmásodperc alatt elkapja a szemét úgy hogy rám néz és hirtelen nem mikor meglátta ki vagyok.

Mikor ki jött és egyedül voltam olyan nagyon halkan és visszafogottan köszönt.

Én kezdtem bele zúzni (nincs okom csak jött az érzés) és segítséget kértem egyik ismerősömtől hogy mondjon neki pár jó szót rólam. Neki nem reagált semmit szó nélkül hallgatta (elmondása alapján ő egyébként is ilyen visszafogott és nem igazán kommunikatív azért nem reagált elméletileg).

Amikor egy másik személlyel beszéltem úgy megnézett minket hogy még az a másik illető is megjegyezte hogy ennek mi baja hogy ennyire megbámult minket de nem tudom kit bámult…

Utána szinte egyből mikor oda mentem ahol ő volt akkor háttal állt de mikor észre vett már felém fordult. Biztosra nem mondom hogy engem nézett de nem szokott felém fordulni.

Mikor beszélgetett mással is felém volt fordulva ami szintúgy szokatlan…

2021. júl. 29. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy búza, vagy meg akar dugni, vagy mindkettő. Vagy egyik sem.

Ennyiből mit vársz? Miért nem mész oda hozzá és beszélgetsz vele? Biztos nem fog sem megenni, sem megütni. Valószínűleg elfutni sem.

Kommunikáció. Ez minden társas kapcsolat alapja.

2021. júl. 29. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem valami sok információ... ezzel nem nagyon lehet semmit kezdeni.
2021. júl. 29. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Gyanús hogy autista az illető. 😬
2021. júl. 29. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt szeretnéd hallani, hogy tetszel neki. Zavarban van, azért viselkedik így.
2021. júl. 29. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:

A kérdésem óta történt pár dolog. Kérlek elítélés nélkül kommentáljátok.

Tehát amint írtam kerülte a tekintetet. Pár napja oda jött ahol én voltam és nem tudtam lereagálja mert ő soha nem jött oda ahol en vagyok. Elkapta a zavart tekintetem és rám köszönt. Itt benne lehet a pakliban hogy észrevette hogy zavarban vagyok vagy csak képzelem hogy az arcomra volt írva?

Utána a folyosón találkoztam vele egy kollégámmal beszélgetve. Olyan hosszú szemezés volt. Fej nem fordult de a szem majdnem ki csavarodott XD

Utána még egy volt de messziről. Felfelé nézett de határozottan láttam hogy rám is pillantgat en néztem közben.

Már tartok attól hogy be képzelem hogy ez jelent valamit. Szerintetek?

2021. aug. 7. 12:43
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

Te asszony !

Munkahelyen vagy nem ezért fizetnek. Normális országokban tilos női és férfi oldalról egyaránt az ilyesfajta közeledés.

Dolgozz és ne pasikon járjon az eszed!!!

Bemész elvégzed amire szerződtél a céggel és mész haza.

Vetted ??

2021. aug. 8. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon átlagos a faszi játsza az ártatlant akit nem is érdekelsz meg a kedvest.Ezzel felkelti a figyelmed mert a többi egyböl rád menne ezért oda figyelsz rá.Köszben már rég ott lehet a cégnél és minden nővel ki kezdet csak te erről még nem tudsz semmit.Ilyen ragadózoknak is mondják őkett

Aztán átvert meg vagy meki azt megy az új lányra te meg ezután feminista leszel.És minden férfin bósszut akkarsz majd állni azon is aki nem játsza meg magát és normális.

2021. aug. 8. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó : de ez az asszony dolgozni ment oda nem informatikusokat felszedni hogy eltartsák, nem ????

Akkor meg ne flörtöljön.

Ha a pasi bámulja akkor pedig lehet jelezni a HRnél és ki lesz rúgva úgyis.

2021. aug. 8. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
8 Az baj össze vannak zárva 8 órába unatkóznak mit az àllatok.Én is mindig dolgozni megyek de álladóan ki kezdenek velem a nők.Pedig nem vagyok annyira jó mindig mondom párom van de akkor se szálnak le rólam.Beszeg fiatalón nem lógtak a nyakamón munkahelyen is azért csinálják hogy, idegesítsenek.És ki hez fórdólnék a hr is nő.
2021. aug. 8. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

8-as!

”Ha a pasi bámulja akkor pedig lehet jelezni a HRnél és ki lesz rúgva úgyis”

Aha és milyen alapon? E z nem a feminista USA.

2021. aug. 8. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!