Tanácstalan vagyok egy pasi végett, tudnátok pár véleményt írni?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nekem új a dolog így nem tudom hova tenni.
Pár hete kezdtem el dolgozni egy cégnél. Mindenki megnéz hogy ki ez az új egyén de egy pasi még véletlenül se nézett rám. Mintha ismerne de nem láttam közös ismerősöket a közösségi oldalakon.
Tehát… feltűnően kerüli a tekintetem. Mikor bemegyek ahol ő van egy ezredmásodperc alatt elkapja a szemét úgy hogy rám néz és hirtelen nem mikor meglátta ki vagyok.
Mikor ki jött és egyedül voltam olyan nagyon halkan és visszafogottan köszönt.
Én kezdtem bele zúzni (nincs okom csak jött az érzés) és segítséget kértem egyik ismerősömtől hogy mondjon neki pár jó szót rólam. Neki nem reagált semmit szó nélkül hallgatta (elmondása alapján ő egyébként is ilyen visszafogott és nem igazán kommunikatív azért nem reagált elméletileg).
Amikor egy másik személlyel beszéltem úgy megnézett minket hogy még az a másik illető is megjegyezte hogy ennek mi baja hogy ennyire megbámult minket de nem tudom kit bámult…
Utána szinte egyből mikor oda mentem ahol ő volt akkor háttal állt de mikor észre vett már felém fordult. Biztosra nem mondom hogy engem nézett de nem szokott felém fordulni.
Mikor beszélgetett mással is felém volt fordulva ami szintúgy szokatlan…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!