Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodisták, hogyan bírjátok a...

Irodisták, hogyan bírjátok a hideget?

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 12:59
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk van rendesen fűtés. Versenyszféra.
2022. szept. 27. 20:12
 22/50 anonim ***** válasza:
14%
Én kertész vagyok és csak tavasszal dolgozom. Akkor megkeresek annyit, ami egész télre elég. Télen pedig akár 28 fokra is felfűthetem a szobámat, de az nekem kicsit meleg, ezért elég a 25 fok is. Ebéd után mindig alszom egyet a kellemes melegben. Elmondhatatlanul jó érzés, ahogy pattog a tűz a kandallóban.
2022. szept. 27. 20:33
 23/50 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagyok irodában dolgozo gyárban dolgozom 30 fokban szóval nem nem fázom de hozzá tenném hogy nyáron is ennyi.
2022. szept. 27. 20:49
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé fázom, folyton iszom a forró teát. Már csak pár hetet kell kibírnom, mert megyek új helyre. Nem emiatt, de amúgy most akkor is felmondanék, ha nem lenne más.

Nem értem aki azt írja, hogy nincs is még hideg. Akkor biztos véletlen vannak az utcán kabátban az emberek. Nálunk alig lehet bekapcsolni a fűtést. Nem lehet így ülőmunkát végezni.

2022. szept. 28. 00:15
 25/50 anonim ***** válasza:
0%
Nagykabatban vannak, szerinted az normális? Mit vesz fel télen? Xd
2022. szept. 28. 08:58
 26/50 anonim ***** válasza:
24es ez állami szektor? Jól értem felmondanal mert fazol? (nem kotekedesbol)
2022. szept. 28. 08:59
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne normális hidegben kabátot venni? :D

2022. szept. 28. 09:36
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Öhm... érdekesek egyesek:D Igen, hideg van, ezért öltöznek fel emberek rendesen, a hőmérsékletnek megfelelően:D Ez a normális.
2022. szept. 28. 09:40
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
#26 Nem állami, nagy magán irodaház, régi épület. Én a központi recepción vagyok, folyamatosan jönnek-mennek ki be az emberek az utcáról, meg amúgy is rosszul szigetel az ajtó, folyton huzat van. A központi fűtés nekem az ajtóval szemben ehhez kevés, már tavaly is az volt, csak akkor adtak egy elektromos hősugárzót, és az ment egész nap. Idén nem adtak, és megtiltották, hogy magamnak hozzak. Nyilván rohadt sokat fogyaszt amúgy, a szigetelését kéne elsősorban megoldani az ajtónak, de nem látok erre szándékot. Nem emiatt mondtam fel, mert mikor felmondtam még jó idő volt. Csak hogy ha eddig nem tettem volna, most a hideg miatt akkor is mennék. Ez embertelen.
2022. szept. 28. 10:23
 30/50 anonim ***** válasza:
Nagyon igazad van. Egyetertek.
2022. szept. 28. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!