Irodisták, hogyan bírjátok a hideget?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 12:59
11/50 anonim válasza:
Ezt honnan szeded? Magánvállalkozásnak is lehet gond a rezsi.
12/50 anonim válasza:
Hat aki nettó ketszazert eltur mindent csak hogy irodaban legyen.. Váltani kell, nem sírni. Allami helyeken van ez, valts a verdenyszferaba!
13/50 anonim válasza:
Szerintem senki nem írt nettót. Honnan tudod, mennyiért tűri el?
Amúgy egy régész, tanár, stb nem feltétlenül tud vagy akar elmenni multihoz egyik napról a másikra.
14/50 anonim válasza:
Nyilván. Amúgy nem érdekel mennyiért. En nagyon fázós vok es inkább valtanek ha megtehetem. Őszintén szólva filoztam egy álláson ami érdekelne de hogy vacogjak.. Kizart.. Ráadásul még kevesebb is a fizu.. Ez a hideg dolog engem elriaszt az allami helyektol pedig ebben láttam a jövőt. (tudom sokan nem szeretik)
15/50 anonim válasza:
Egyébként feltetelezem allami helyen 220-nal nem több a fizu, de ne így legyen+juttatasok.. Ami egyébként is csak adható..
16/50 anonim válasza:
Nálunk 21°C a cégvezetés által megszabott fűtés célérték, így nem fogok fázni.
17/50 anonim válasza:
Én speciel a dupláját kapom. Plusz cafeteria.
(Informatikusként melózok közintézményben. Nem tudom hogy pontosan mennyit kapnak pl a tudományos munkatársak, kutatók de szerintem ők se 200-at.)
18/50 anonim válasza:
Saját irodámban vagyok itthon, szabadúszóként dolgozok. Viszont nálam pl. 19 fok szokott lenni, és nem fázom, de én ilyen voltam mindig.
19/50 anonim válasza:
18as de nem is vagy irodista. :))
20/50 anonim válasza:
Nem tudom melyik okos pontozott le. Ez valós infó. Sőt volt ahol még kevesebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!