Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kirúgtak a munkahelyemről,...

Kirúgtak a munkahelyemről, nem jók a kilátások, magam alatt vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 hónapja dolgoztam egy cégnél, kényelmes volt, mert a faluból vitt céges járat...

Múlt héten kirúgtak, keresett indokkal (összeférhetetlenség)...

Egy fejvadász céggel vtam ott, már másik városba ajánlottak is ki munkát, de a volán busztól messze van, helyi járatra is át kell szállni, de még attól is 1.5 km-re van...

Összegezve kora reggel átszállással és még így is oda vissza 3 km-t kell sétálni...

A legtöbb munkahely abban a városban ilyen félre eső helyeken van... kocsival meg a fizetésem nagy része rá menne...

Mégis mit tegyek? :'(

2022. szept. 26. 21:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Jaah, de biztos a közvetítős is hülye, aki ki tudja hány éve foglalkozik ezzel...

Ha valóban én lettem vna a hibás, akkor nem másik helyre próbálna betenni, hanem utamra engedne...

Az is magáért beszél, hogy az t hónapom alatt a társaságnak senki sem volt jó... velem együtt 7 embert martak ki! Egy sem ragadt meg! Csak az aki minimum 5 éve ott van... érdekes! Véletlen sem a saját helyét félti...

2022. szept. 26. 22:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Helyedben oda költöznék ahol jobbak a munkalehetőségek.
2022. szept. 26. 22:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Saját ingatlanban élek jelenleg, így nehezebb a döntés... nyilván ekkora költségek vagy utazási nyűg mellett már egy szoba bérlés is opció lehet... csak ugye saját háznál nehezen hozol ilyen döntést.
2022. szept. 26. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
4-8 kommentelő az a tipikus sutyerákproli, aki csak azért jár "dolgozni", hogy ott lehessen pletykálkodni (mindig arról aki épp kiment wc-re), a nőkre nyomulni, cigizni, kávézni, meg mindent, csak dolgozni ne kelljen. Persze h szúrja a szemeteket a kolléga, aki nem vesz részt ebben az aljadék tevékenységben, hanem DOLGOZIK. Féltek, mi, hogy majd nektek is dolgozni kell a végén, hát inkább kirúgatjátok. Mocskok.
2022. szept. 26. 23:03
 15/18 A kérdező kommentje:
14, nem tudtam vna szebben fogalmazni :)
2022. szept. 26. 23:06
 16/18 A kérdező kommentje:

14.!

A szomszéd cégnél, az egyik csoportvezetőről azt beszélik, hogy 20 éve a haverja anyját eltette láb alól...

Szted ezek hogy gondolkoznak?

Csak azt nem értem, hogy az ilyen bűnözők akik nem szeretnek dolgozni, hogyan termelnek profitot egy cégnél?

2022. szept. 27. 11:17
 17/18 anonim ***** válasza:

"Csapatmunkában nem tudtál beilleszkedni a csapatba, majd elküldtek és ők a hülyék..."

Hát, a fene se akarna egy hlye csapatba beilleszkedni..! :D

Kérdező!

Ha van saját ingatlanod, akkor jó a helyzeted! Add ki albérletbe vagy add el és kezdj új életet máshol, ahol jobb munka van és több pénz!

A pesti autóbusz-vezetős ötlet nem is rossz!

Nehogy már nettó 200 ezerért nyomorogj egy munkásszállón, ha többet is kereshetnél!

2022. szept. 27. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:

14-es, tökéletesen összefoglaltad!

Kérdező, fel a fejjel! Engem kiraktak néhány helyről, és nem munkaundor miatt, hanem pont ellenkezőleg. A munkáltatók nagyrészét egyáltalán nem érdekli az elvégzett munka minősége.

2022. szept. 28. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!