Kirúgtak a munkahelyemről, nem jók a kilátások, magam alatt vagyok, mit tegyek?
5 hónapja dolgoztam egy cégnél, kényelmes volt, mert a faluból vitt céges járat...
Múlt héten kirúgtak, keresett indokkal (összeférhetetlenség)...
Egy fejvadász céggel vtam ott, már másik városba ajánlottak is ki munkát, de a volán busztól messze van, helyi járatra is át kell szállni, de még attól is 1.5 km-re van...
Összegezve kora reggel átszállással és még így is oda vissza 3 km-t kell sétálni...
A legtöbb munkahely abban a városban ilyen félre eső helyeken van... kocsival meg a fizetésem nagy része rá menne...
Mégis mit tegyek? :'(
Jaah, de biztos a közvetítős is hülye, aki ki tudja hány éve foglalkozik ezzel...
Ha valóban én lettem vna a hibás, akkor nem másik helyre próbálna betenni, hanem utamra engedne...
Az is magáért beszél, hogy az t hónapom alatt a társaságnak senki sem volt jó... velem együtt 7 embert martak ki! Egy sem ragadt meg! Csak az aki minimum 5 éve ott van... érdekes! Véletlen sem a saját helyét félti...
14.!
A szomszéd cégnél, az egyik csoportvezetőről azt beszélik, hogy 20 éve a haverja anyját eltette láb alól...
Szted ezek hogy gondolkoznak?
Csak azt nem értem, hogy az ilyen bűnözők akik nem szeretnek dolgozni, hogyan termelnek profitot egy cégnél?
"Csapatmunkában nem tudtál beilleszkedni a csapatba, majd elküldtek és ők a hülyék..."
Hát, a fene se akarna egy hlye csapatba beilleszkedni..! :D
Kérdező!
Ha van saját ingatlanod, akkor jó a helyzeted! Add ki albérletbe vagy add el és kezdj új életet máshol, ahol jobb munka van és több pénz!
A pesti autóbusz-vezetős ötlet nem is rossz!
Nehogy már nettó 200 ezerért nyomorogj egy munkásszállón, ha többet is kereshetnél!
14-es, tökéletesen összefoglaltad!
Kérdező, fel a fejjel! Engem kiraktak néhány helyről, és nem munkaundor miatt, hanem pont ellenkezőleg. A munkáltatók nagyrészét egyáltalán nem érdekli az elvégzett munka minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!