Kirúgtak a munkahelyemről, nem jók a kilátások, magam alatt vagyok, mit tegyek?
5 hónapja dolgoztam egy cégnél, kényelmes volt, mert a faluból vitt céges járat...
Múlt héten kirúgtak, keresett indokkal (összeférhetetlenség)...
Egy fejvadász céggel vtam ott, már másik városba ajánlottak is ki munkát, de a volán busztól messze van, helyi járatra is át kell szállni, de még attól is 1.5 km-re van...
Összegezve kora reggel átszállással és még így is oda vissza 3 km-t kell sétálni...
A legtöbb munkahely abban a városban ilyen félre eső helyeken van... kocsival meg a fizetésem nagy része rá menne...
Mégis mit tegyek? :'(
Én ingáztam sokat és nem érte meg! Ne vállalj olyan melót, ahol sokat kell utazni, sok az időveszteség!
Próbáld ki magad új környezetben, az a hangulatodon is javítani fog!
4, mi az hogy fogjam be???
Nem is beszéltem senkivel!
Rám szálltak, kirúgattak, az ügyintézőm is megmondta...
3, én is, előfordult az is párszor, hogy januárban biciklivel kellett menni a faluból városba melózni, 25 km!
Á, ne törődj a 4-essel!
Én is sok xar helyen voltam már, ahol gané volt a társaság és azért rúgattak ki téged, mert nem illettél közéjük, ennyi! Inkább örülj, hogy megszabadultál tőlük és ünnepeld meg az újrakezdésedet! :)
Találsz majd egy sokkal jobb helyet!
6!
Pont ez történt itt is...
Nem is tudtam, hogy ennyire utálnak, mindig csak a munkával foglalkoztam
Csapatmunkában nem tudtál beilleszkedni a csapatba, majd elküldtek és ők a hülyék...
Nem is csodálkozom, hogy kitettek.
Hogy illeszkedsz be olyan helyre ahol rád szállnak, nem is köszönnek?
De igazad van, hálás lehetek, hogy most majd télen átszállással kutyagolhatok napi 3 km-t, hogy eljussak a munkahelyemre!
Inkább Te vagy az ostoba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!