Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van aki visszament a korábbi...

Van aki visszament a korábbi munkahelyére?

Figyelt kérdés

Könnyen visszavettek?

Miért mentél vissza, mennyi idő után? Hogy fogadtak a kollégák?

2022. szept. 25. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

Nem, de egyszer megpróbáltam és elutasítottak. Amikor ott voltam, alacsonyabb pozícióban dolgoztam és azzal hitegettek, hogy egy magasabb pozícióba (amihez volt végzettségem is) csak munkatapasztalat hiányában nem vettek fel, de ha fél-1 évig dolgozok az alacsonyabb pozícióban, majd jelezzem a felettesemnek és 110%, hogy átkerülök a magasabb pozícióba.

El is dolgozgattam az alacsony pozícióban fél évet, de közben a párom kitalálta, hogy el akar költözni, az új helyről meg nem tudtam volna bejárni, így felmondtam, de mondta is a HR-es, hogy ha esetleg valamikor visszaköltöznénk oda, szívesen visszavárnak a céghez, akár az áhított magasabb pozícióba is...

Közben az új lakóhelyen elhelyezkedtem egy hasonló munkahelyen, de kb. 9 hónap múlva felmondtam és felmerült, hogy visszaköltözünk a régi városba. Megnéztem a volt munkahely karrieroldalát, pont kerestek is abba a pozícióba embert, ahova szerettem volna anno bekerülni, jelentkeztem is...Végül kb. 3 hónap múlva kaptam tőlük egy válasz e-mailt, hogy a jelentkezők közül nem én bizonyultam a legalkalmasabbnak a pozícióra :D

2022. szept. 26. 02:27
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk ez érdekes hogy vki inkább mnelkuli de onerzetes es nwm megy vissza, gondolom akkor van mit a tejbe aprítani. :)
2022. szept. 26. 09:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleve az első munkahelyem olyan volt, ahova soha nem vettek vissza senkit, én pedig ebben szocializálódtam, hogy ez így természetes.

Volt utána több munkahelyem, de soha eszembe sem jutott visszamenni valamelyik előző helyre, nekem ez valahogy soha nem fért bele, igaz, mindenhonnan rossz szájízzel jöttem el.

2022. szept. 26. 12:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a negyedik munkahelyem. Kétszer én mondtam fel, egyszer meg lejárt a határozott idejű szerződésem, és nem volt rá mód meghosszabbítani. (Közintézmény.) Oda vissza akartak csábítani többször is, de azóta már elhelyezkedtem olyan munkakörben, ami kényelmesebb, és nyugodtabb.
2022. szept. 26. 15:50
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

#11 ".Végül kb. 3 hónap múlva kaptam tőlük egy válasz e-mailt, hogy a jelentkezők közül nem én bizonyultam a legalkalmasabbnak a pozícióra :D"

Ezt a típusszöveget tudom szeretni. :D

Előző munkahelyemre már régebben is pályáztam. Akkor elutasítottak hasonló szöveggel. Akit helyettem felvettek, 2 hét után "közös megegyezéssel" elkergették. :D Utána nem is próbálkoztam, felvettek mást, ő 1 évig bírta. Aztán mentem én. 6 évet húztam le ott. Többször fel akartam mondani, de mindig elutasították a közös megegyezést, és kérleltek, hogy maradjak. Mondjuk hülye voltam, hogy nem léptem le én is 1-2 év után.

De az vicces, hogy először fevenni nem akartak, utána meg elengedni nem.

2022. szept. 26. 15:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Én visszamennék a legutóbbi munkahelyemre.Ezerszer megbántam már,hogy eljöttem,igaz,szemét volt velem a vezetőség teljesen igazságtalanul.Ennek ellenére szerettem,és hirtelen felindulásból felmondtam,de büszkeségből nem hívom fel őket,ehelyett szenvedek...
2022. szept. 27. 23:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Okos vagy utolsó xd. Te kis mazochista xd
2022. szept. 28. 08:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyébként ahol szemetek voltak veled oda miért akarsz visszamenni? Nem lehet utolag tisztazni? Van esély hogy visszavegyenek. Igy én is jártam, velem nem voltak szemetek, de nem voltak korrektek mert nem mondtak el a pontos feladatokat, elvarasokat. Utána derült ki, en ugy éreztem nem fog menni, es a munka sem tetszett. Egy dbig bántam, most már nem. Max magát a helyet igen, az osztályt nem. Ez van.
2022. szept. 28. 08:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Épp ma láttam megint hirdet a cég,ahol dolgoztam,és az egyik munkatársam tegnapelőtt rámírt,hogy mi a helyzet velem.Nem véletlenül szerintem.Sz.rban vannak,mert kiléptek megint ketten.Rá fognak jönni majd ,hogy elbuktak egy lelkes,kitartó dolgozót.

Ha pedig nem,akkor végeláthatatlanul hajkurászhatják majd az új munkaerőket,mert ott kb.senki se marad meg...

Hiába voltak velem szemetek,de ott ki tudtam élni a kreativitásomat,szervezőkészségemet.Ezért hiányzik.

2022. szept. 28. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!