Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » SOS!!! Hol fizetnek a legjobba...

SOS!!! Hol fizetnek a legjobban? Raktárosi aldi vagy milyen munkakörben?

Figyelt kérdés

Van diplomám de ezt most fél évre szeretném elfelejteni. Lényeg, hogy magas fizut kapjak, akár megyek raktárba is. Sajnos nincs tapasztalatom, merre nézelődjek mert pályakezdő lennek amúgy is.

Fél évig kellene ilyen "piszkosmunka" ameddig megszedném magam, utána rendes munkára váltanék. Hol nézelődjek?

Azért wc-t pucolni nem szeretnék, illetve nehéz fizikai munka sem jöhet szóba, tekintve, hogy 45kg vagyok.

2022. szept. 23. 07:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
18# van, csak hat tulorazni skell, nincs szabadsag .
2022. szept. 23. 12:31
 22/23 anonim ***** válasza:
63%

Műszakban bőven lehet nettó 200 felett keresni.Én egy közepes színvonalú gyárban vagyok,úgy tudom hogy a raktárosoknak hasonló fizetésük van mint nekünk,karbantartóknak ami kb nettó 350ezer Ft.

Jelentkezz egy jobb gyárba operátornak,anyagmozgatónak,egyéb betanított jellegű munkára,túlórázva lehet nettó 300ezer felett keresni.Nem túl nehéz a munka általában,nálunk is elég sok nő dolgozik.

2022. szept. 23. 13:32
 23/23 anonim ***** válasza:
én eddig csak 3kiló felett dolgoztam raktárban,mostani helyemen napi 23ezer a pénz 8órárs,igaz olyan is a munka😀
2022. dec. 20. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!