SOS!!! Hol fizetnek a legjobban? Raktárosi aldi vagy milyen munkakörben?
Van diplomám de ezt most fél évre szeretném elfelejteni. Lényeg, hogy magas fizut kapjak, akár megyek raktárba is. Sajnos nincs tapasztalatom, merre nézelődjek mert pályakezdő lennek amúgy is.
Fél évig kellene ilyen "piszkosmunka" ameddig megszedném magam, utána rendes munkára váltanék. Hol nézelődjek?
Azért wc-t pucolni nem szeretnék, illetve nehéz fizikai munka sem jöhet szóba, tekintve, hogy 45kg vagyok.
Én a sparban voltam raktáron. Elég jó a fizetés, de nekem nem volt szimpatikus. Pörgős embereknek való. Kis kocsikával kell a sorok között furikázni és a termékeket rádobni a kocsira. Majd lefotózni és elvinni a kamionhoz lepakolni. Nettó ilyen 4-500 ezreket ellehet vinni ha tényleg gyorsan dolgozól. Hangulatos amúgy.
Mármint szerettem ott lenni, csak egy hétig segítenek és utána egyedül. Na nekem egyedül nem ment mert sürgettek és alig tudtam mivan.
Igen az, Aldi raktáros munkából szokás meggazdagodni.
Én is így vettem a házamat.
Aha, szóval van diplomád, de mivel "meg akarod szedni magad", ezért most addig inkább betanított munkát keresel.
Aztán, majd ha megszedted magad, akkor váltasz a diplomás munkádra... Értem. Ja, nem.
Milyen diplomád van neked, aminél jobban fizet egy raktárosi munka? Jó ég...
Nem tudjuk, merre nézelődjél. Ez a te életed, döntsd el te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!