Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » SOS!!! Hol fizetnek a legjobba...

SOS!!! Hol fizetnek a legjobban? Raktárosi aldi vagy milyen munkakörben?

Figyelt kérdés

Van diplomám de ezt most fél évre szeretném elfelejteni. Lényeg, hogy magas fizut kapjak, akár megyek raktárba is. Sajnos nincs tapasztalatom, merre nézelődjek mert pályakezdő lennek amúgy is.

Fél évig kellene ilyen "piszkosmunka" ameddig megszedném magam, utána rendes munkára váltanék. Hol nézelődjek?

Azért wc-t pucolni nem szeretnék, illetve nehéz fizikai munka sem jöhet szóba, tekintve, hogy 45kg vagyok.

2022. szept. 23. 07:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik, hogy te hova mennél. Jelentkezel, aztán vagy felvesznek, vagy, nem, ha nincs szakirányú tapasztalatod, inkább nem.

Nagyon meg fogsz lepödni, mikor küldöd az önéletrajzokat az ilyen munkákra, és vissza se jeleznek sehonnan.

2022. szept. 23. 10:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tisztázzunk már valamit.

Mennyi az a "sok" amit te keresel?

Raktárban meg ilyen betanított munkával a nettó 200at jó, ha megkeresed. Az nem minősül "sok"nak.

Egyetlen variációt tudok elképzelni, hogy miért gondolod, hogy a diplomádnál többet keres egy betanított munkás: ha pedagógus vagy. És az anagy büdös igazság, hogy akkor igazad van, egy random bolti pakolós munka többet hoz annál.

2022. szept. 23. 11:02
 13/23 A kérdező kommentje:

Pénzügyön végeztem. De ezt inkább kihagynám az életemből.

Nettó min.3 kiló kéne.

2022. szept. 23. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát SSC-kben adnak ennyit, ha van valami speckóbb nyelvtudásod az angolon kívül (ami nem német v francia)...

Mondanám, hogy bejaánlhatlak magunkhoz, de nem, ha így állsz a munkához, akkor nem.

2022. szept. 23. 11:40
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Pénzügyi diplomával akarsz raktáros lenni? Végülis mindenki úgy bassza el az életét, ahogy akarja :D
2022. szept. 23. 11:44
 16/23 A kérdező kommentje:

15, már ne haragudj de mégis mi bajod? Közöd amúgy? Minek túrkálsz bele más dolgába?

Ha egyszerűen nem szeretem (eddig könyvelő irodában voltam de utáltam) akkor nem szeretem és kész.

MÉGIS MI BAJOD?

2022. szept. 23. 12:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát ilyen munkákra max. 200 ezret fizetnek.
2022. szept. 23. 12:03
 18/23 A kérdező kommentje:
Nettó 4-5 ért láttam valami szrost, amit érettségivel lehet végezni. Tuti van.
2022. szept. 23. 12:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja, persze :D
2022. szept. 23. 12:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az Írországos csaj :D?
2022. szept. 23. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!