Megéri valutapénztárosnak tanulni, igaz, hogy 300.000 körül keresnek pénzváltóba?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 09:44
11/19 anonim válasza:
2-es tanulni is sokat es fizetni is ha befigyel es nem figyelsz.
13/19 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozott le de biztos nagyon okos. :))
14/19 anonim válasza:
Nem dolgoztam ott, de ahol valutát váltottam, ott egyedül volt a pénztáros, több nyelven kell tudni elmagyarázni, hogy milyen költség mit jelent, kezelni a reklamációkat és ha hiány van, azért anyagilag felel, az esetleges pluszt nem tarthatja meg, ez tehát mindenféle álomfizetést lecsökkent.
15/19 anonim válasza:
Ja hogy az egy hetes kepzes alatt tobb nyelven is megtanitanak. Ugy mar azt mondom megeri.
16/19 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg annyira, nem fizetik meg. Egy kis lyukban kell ülnöd egész nap és koncentrálni, mert ha nap végén fáradtan valamit elnézel, akkor a végén rajtad hajtják majd be a veszteséget. Ilyen munkában szerintem könnyű kiégni, ennél egy átlagos irodai adminisztrációs munka jobb, mert ott talán kicsit változatosabbak a napok és annyi fizetést ott is össze lehet szedni.
17/19 NTBS válasza:
Attól függ te mit szeretnél. Ha tetszik mindenképpen.
18/19 anonim válasza:
Négy napos képzés volt ez 2019-ben, szerintem most is annyi. Bp-en annyi a pénzváltó cég, mint égen a csillag. Jó, a covid alatt nemigen kellett pénzváltó. Most újra. Minden cég más, szerintem van, aki minimálbérre jelent be (ha ez számít), van, ahol sokat keresel, van, ahol kevesebbet, gondolom. Mindenhol anyagi felelősséggel tartozol, ha te tévedsz, senki nem fizeti meg helyetted. Én egy I...vel kezdődő cégnél dolgoztam, ők korrektek, minden szempontból elégedett voltam velük.
19/19 anonim válasza:
Sokat akkor kereshetsz ertsd sok 300 korul, ha szarrá dolgozod magad 11 órás műszakkkal es sok nappal. Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!