Megéri valutapénztárosnak tanulni, igaz, hogy 300.000 körül keresnek pénzváltóba?
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 09:44
1/19 anonim válasza:
Valutapénztárosnak tanulni kell? :O
2/19 anonim válasza:
Az nem tudom mit kell ott tanulni. Beìrod a gépbe mennyit mire, odaadod. És kész. Mit kell tanulni kéremszépen?
3/19 anonim válasza:
Persze..
Te fel tudnád ismerni a hamis pénzt?
Mert vannak különbségek, csak Te sose vennéd észre..
4/19 anonim válasza:
1-2#
menjetek el dolgozni pénzváltóba pár hétre és meg fogjátok tudni, hogy pontosan mit kell tanulni ezen a szakmán
5/19 anonim válasza:
kérdező, nem, nem éri meg, a Tescoban árufeltöltőként többet keresel. Garantált bérminimumot fizetnek, mellé nevetséges cafetéria van és sok helyen még be sem jelentenek normálisan
6/19 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy ha bárki bemegy az utcáról akkor az el tudja látni a munkakört, de azért továbbra is nevetségesnek hangzik hogy egy valutapénztárosi állás belöltéséhez több éves képzésen kelljen részt venni. Ne haragudj, de 3 év alatt közgazdászt, marketing szakembert meg hotel menedzsert csinálnak belőled, nem valutapénztárost.
7/19 anonim válasza:
Ha csak annyit keresnek akkor sztem nem eri meg. Barmilyen suli nelkul is lehet annyit keresni. De lehet, h csak Pest ilyen
8/19 anonim válasza:
#6 Honnan veszed az információdat?
Pénztárkezelő és valutapénztáros tanfolyam
Tanfolyami összefoglaló
Vizsgák, kedvezmények, további részletek
Töltse le PDF-ben a tanfolyamok leírását
Tervezett kezdés 2023-01-09
Új típusú, államilag elismert szakképesítés!
Ütemezés Intenzív
Időtartam 1 hét (délutánonként)
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok: Hétköznaponként délután és szombat egész nap
Valótlant ne állíts, mert a neten pillanatok alatt lebuksz!
9/19 anonim válasza:
Tehat a “megeri valutapenztarosnak tanulni?” kerdes egy 1 hetes tanfolyamra vonatkozik?😃
10/19 anonim válasza:
azért látszik a színvonal itt, 1db használható válasz, a többi kötekedés és beszólogatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!