Mennyit keres egy valutapénztáros?
Amúgy sincsen jövője, mert a legtöbben (pláne a fiatalok) már bankkártyáznak mindenhol.
Nekem kb 1 éve nem is volt készpénz a kezemben
De jó neked. Nem mindenki ilyen szerencsés. Én fele fizumat kp ben kapom.
Mit tehetek ellene? Ez van.
1# Erről más a tapasztalatom.
Pénztárosként dolgozom. A kártyás fizetés az össz fizetés 60 %-a, és ugyanennyi volt 5 éve is.
Szóval van ám még forgalomba készpénz, és fizetnek is vele, csak te nem, de nem csak te létezel.
És ahogy itt válaszolta is valaki, sokan feketén kapják a bérük nagy részét, természetesen azt is kp-ba.
lehet, a hülye magyar mindig levan maradva pár évvel
Dániában már vannak olyan önkiszolgáló pénztárak amik már el sem fogadnak készpénzt. Nincs rá igény. Gondolom majd lassan ott is eljutunk erre a szinte, legalábbis a jövő mindenképpen ez
6# itt is vannak. De ez nem jelenti azt hogy több a kártyas fizetés, csak szelektálja a fizetőket. Ez csak ennyi!
Eddig nyitva volt 6 pénztár lehetett fizetni kp, kártya.
Most van 3 kártyas önki, meg 3 ahol fizethetsz mindegyikkel.
Nem állnak többen sorba a kártyásnál.
Igen, lehet le vagyunk maradva.
De azért érdekes hogy 5 év alatt nem lett több a kártyás fizetés. És nem csak egy helyen voltam pénztáros, teljesen különböző profilokban.
"Én fele fizumat kp ben kapom.
Mit tehetek ellene?"
Elmész egy befizetős ATM-hez és berakod a számládra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!