Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem beszélget ujj...

Miért nem beszélget ujj munkatárs senkivel?

Figyelt kérdés
Betanítottuk, azőta egész nap csak dolgozik vagy kimegy cigizni, enni egyedül persze azt is. Ha mi itt összeülünk lazítani, poénkodunk arca nem rezzen mind aki karót nyelt vagy pofákat vág van még a fülhallgatót is felrakja magának. Persze akkor meg tud szólalni ha segítség kel neki vagy a munkàról kel beszélni.
2022. szept. 15. 21:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

"Két pogácsa beszélget:

- Képzeld felvételiztem az egyetemre.

- És felvettek?

- Hülye vagy, egy pogácsát?"

Valószínűleg az _ujj_ munkatárs azért nem beszélget, mert egy _ujj_.

2022. szept. 15. 21:22
 2/15 grafno ***** válasza:
86%
Egy rocky stilusu a csavo. Megvan a sajat vilaga. Tobb ido kell neki.
2022. szept. 15. 21:26
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Mert ilyen típus. Vagy csak nagyon nem vagytok szimpatikusak. Nem kötelessége veld cigizni.
2022. szept. 15. 21:26
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Teged miert zavar? Egyebkent en sem vagyok nagy beszelgetos, es nem azert, mert a munkatarsak nem szimpatikusak, hanem mert depresszios vagyok, es nehezemre esik nyitni. Ennyire egyszeru. Nem a ti hibatok, biztos megvan az oka, h nem nyit feletek, es biztos, h o sem orul ennek a helyzetnek. Legy vele turelmes, probald invitalni, majd fog beszelni.
2022. szept. 15. 21:30
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Helyesírásból kiindulva és következtetve a szellemi szintetekre én se dolgoznék veletek, gondolom amint lesz jobb lehetősége dobbant.
2022. szept. 15. 21:31
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Jól teszi ezt a cselekedetét.
2022. szept. 15. 21:58
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Mert dolgozni jár be, nem haverkodni. A magánéletét 100%-ban szeparálni akarja a munkától.
2022. szept. 15. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Mert már az első mondatot elrontod.

Lehet egy színvonal a munkahelyen ami neki nagyon alja és nem akar benne részt venni.

2022. szept. 15. 23:34
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Kisujj vagy lábujj?
2022. szept. 15. 23:37
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

Na, ez a kérdés szépen eszembe juttatta, hogy mennyire gyűlöltem olyan helyen dolgozni ahol elvárták hogy munka közben még beszélgessek is....

Dolgozni jár be, baszki. Nem azért hogy nektek legyen kivel haverkodni. Napi 8 órát sz0pni a munkahelyen már alapból fárasztó, de ha még másokat is szórakoztatni kell, az majdhogynem kibírhatatlan.

"Persze akkor meg tud szólalni ha segítség kel neki vagy a munkàról kel beszélni."

Hát nyilván, épp ezért vagytok ott. Édes istenem.😅

Vannak olyan emberek akiket a beszélgetés felfrissít, másokat meg kimerít, ez van.

2022. szept. 15. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!