Minden munkatársatokkal tudtok bármeddig beszélgetni?
Vannak olyan munkatársaim, akikkel nagyon jól el tudok beszélgetni, sokáig. De vannak, akikkel egyszerűen semmi közös témánk, vagy azt látom, hogy nem is akar beszélgetni/tőlem várja a témát. Velem lehet a gond, ha nem tudok mindenkivel fesztelenül bármennyit csevegni?
Mielőtt azzal jöttök, hogy dolgozni kell nem fecsegni, elárulom, hogy sokszor utazunk kocsival kettesben mondjuk órákat, elég kínos lenne a csend végig.
Van egy kollégám pl., aki megjegyezte többször is, hogy xy-nal volt múltkor és milyen jól eldumáltak. Én pedig valamennyit el tudok az illetővel beszélgetni, de sokszor nehezen.
28/n
2#
Csak valahogy olyan érdekes, hogy ez az említett kolléga másokkal olyan jókat beszélget, csak velem nem. És ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy velem van a gond.
Nem veled van a gond.Nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus.
Ennyi az egész.Lehet nem vagy annyira szimpi neki mint a többiek.Nincsen ezzel baj,ez ilyen.Én ilyen dolgokkal már nem szoktam foglalkozni.
4#
Ez az, hogy szerintem szimpi vagyok neki, mert másik kolléga említette, hogy tetszem neki. De valahogy nem tudok vele beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!