Hogyan spanoljak össze ezzel a sráccal?
Egy plázas kis üzletben dolgozom,az egyik kint lévő standnál dolgozik egy srác.Nagyon szimpi, és helyes is,most már köszönni is szoktunk egymásnak, viszont beszélni még nem beszéltünk,ez amiatt is lehet,mert csak akkor van arra utam amikor bejövök és megyek kifelé. Fél éve ott vagyok már,de kb 1 hónapja kezdett el így köszöngetni,meg közben nagyon aranyosan mosolyog.
Én magam elég szocfóbos vagyok, így a munkahelyen "barátkozás" tőlem elég idegen, főleg így, hogy nem is közvetlen kollégám.
Facen megtaláltam, és kiderült barátnője van. Így már csak mint ott dolgozó emberrel ismerkednék.De mik legyenek az első lépések?
Odamész beszélgetni, kezdésnek a munkáról egy kicsit. Megkérdezed milyen a forgalom, mióta van ott, mennyire jön be neki, hasonlók. Minden jönne magától.
Legalábbis ha barátkozni akarnál, akkor ezt tennéd. De mivel nem ezt akartad eredetileg sem, hanem bejött a gyerek, ezért jobb ha békén hagyod. Van barátnője, nem kell nekik a feszültség, a szrkavarás.
Vannak kollégáid, barátkozz velük.
Szarkavarás meg feszültség? Jesszus egy kicsit a szívedre vetted szerintem.
És nem nincsenek, kollégáim,vagyis 1 van ,a váltóm mivel egy egyszemélyes üzletben dolgozom.
A célom a megismerésével annyi lenne, hogy legyen egy minimális szociális életem a munkahelyen.
A környező üzletekből a szemben lévő nővel szoktam dumálni pár sort,a mellettem lévőnek vmi baja van velem, mert sosem fogadta a köszönésemet.
Ez a srác meg tök jó fejnek tűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!